OCIJENI
Adresa: Smiljanićeva 2 (prvi kat)
21000 Split
Telefon:
021 503 481 021 503 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://brajevic.eu

Radno vrijeme

:
od ponedjeljka do petka od 9:00 do 15:00 sati Radno vrijeme za stranke: od ponedjeljka do četvrtka od 18:00 do 20:00 sati
Djelatnosti: Odvjetnik
Ključne riječi: Poštovani klijenti, obzirom na novonastale okolnosti vezane za globalnu pandemiju COVID-19, odvjetnički ured Brajević neće primati stranke u uredskim prostorijama, a komunikacija sa strankama odvijat će se putem mobitela i e-mail adrese info@brajevic.eu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Srđan Brajević, dipl. iur.

Odvjetnik Srđan Brajević rođen je 11. svibnja 1956. godine u Splitu.
1978. godine završava Pravni fakultet u Splitu.
1979. godine zapošljava se kao vježbenik u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu.
1981. godine nakon položenog pravosudnog ispita postaje savjetnik u Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, a od 1982. godine imenovan je zamjenikom Općinskog državnog odvjetnika.
1991. godine upisuje se u imenik odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore, te otvara samostalni odvjetnički ured u kojem radi i danas.
Od 2010. do 2015. godine član je Upravnog odbora Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije, a od 2010. godine, pa do danas predstavnik je Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije u skupštini Hrvatske odvjetničke komore.
Odvjetnik Srđan Brajević ima više od 40 godina iskustva u obavljanju poslova u pravosuđu, a osobito vezano za naknade štete s međunarodnim elementom, te imovinsko pravo fizičkih i pravnih osoba.


Ivan Brajević, mag. iur. 

Odvjetnički vježbenik Ivan Brajević rođen je 3. listopada 1988. godine u Splitu.
2013. godine završava Pravni fakultet u Splitu.
Od 2014. godine zaposlen je kao odvjetnički vježbenik kod Srđana Brajevića, odvjetnika u Splitu, te pohađa poslijediplomski specijalistički studij Sportsko pravo na Pravnom fakultetu u Splitu.
Magistrirao je na temu Joint Venture – Ugovor o zajedničkom pothvatu, te je na završnoj godini pravnog studija Pravnog fakulteta u Splitu odslušao i položio izborne kolegije Autorsko pravo, Pravo industrijskog vlasništva, Međunarodno trgovačko pravo, Sportsko pravo i Zemljišno-knjižno pravo.
Aktivno se služi engleskim i njemačkim jezikom.
Trenutno radi kao poslovni tajnik ureda.


Ivana Baotić, mag. iur.

Odvjetnička vježbenica Ivana Baotić rođena je 14.12.1991.g. u Splitu.
2016.g. završila je pravni studij na Pravnom fakultetu u Splitu.
Nakon završenog studija bila je na stručnom osposobljavanju u Centru za socijalnu skrb Split - Podružnica Kaštela, a od srpnja 2019.g. zaposlena je kao odvjetnička vježbenica kod Srđana Brajevića, odvjetnika u Splitu.
Aktivno se služi engleskim i njemačkim jezikom.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 503 481 021 503 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI