OCIJENI

Najsuvremenija metoda za uklanjanje madeža i ostalih kožnih izraslina

Sigurno ste već primijetili razne izrasline na koži bez obzira na dob. Uglavnom je riječ o benignim, odnosno dobroćudnim izraslinama poput madeža, pjega, fibroma (izrasline od vezivnog tkiva), bradavica, angioma (kapilarne izrasline), keratoza (oroženja) te xantelazme oko očiju.

S godinama te izrasline se povećavaju te se uglavnom nalaze na nezgodnim mjestima kao što je vrat, očni kapci, prsa, pazusi i prepone. Zbog toga dolazi do krvarenja i upala, stoga ih je najbolje ukloniti. Također, dobroćudni izrasline mogu se pretvoriti u maligne, odnosno zloćudne tumore.

                                        
                                       

Danas postoje bezbolni i efikasni načini uklanjanja dobroćudnih izraslina, koji ne ostavljaju ružne ožiljke. Jedan od njih je i najsuvremeniji Erbium-Yag laser, koji se koristi za uklanjanje brojnih promjena na koži bez krvarenja i skalpela. S Erbium-Yag laserom postiže se efekt hladne ablacije, a lasersko svjetlo se s najvišom razinom afiniteta veže za vodu u koži. Na taj način dolazi do isparavanja tkiva, što sprječava termičko oštećenje kože i stvaranje ožiljaka.

Također, s Erbium-Yag laserom možete izbrisati 10 do 15 godina sa svog lica jer se koristi za pomlađivanje te uklanjanje bora, staračkih pjegi i ožiljaka od akni. Prednosti ove najsuvremenije metode prepoznala je i privatna otorinolaringološka ordinacija Kurtović, koja koristi Erbium-Yag laser u svojoj ponudi.

                                       

Ako imate probleme se hrkanjem, također se možete obratiti otorinolaringološkoj ordinaciji jer koriste i Nd-Yag laser, najnoviji tretman protiv hrkanja koji se izvodi bez anestezije i direktnog kontakta s tkivom. Tretman je potpuno bezbolan i traje 20 do 30 minuta te nakon zahvata možete normalno konzumirati hranu i piće. Još se koristi za uklanjanje kapilara, dlačica, pomlađivanje rodnice i pomoć pri nekontroliranom mokrenju (inkontinenciji). 
                                            
Stoga, ako se želite riješiti dobroćudnih izraslina ili obaviti neki estetski zahvat poput operacije nosa, podočnjaka ili uški, uputite se u otorinolaringološku ordinaciju i potpuno bezbolno riješite svoj problem. Sve dodatne informacije potražite na adresi Biokovska 4 u Splitu ili se naručite za pregled na broj 021 343 272.

OCIJENI