OCIJENI

Fibroblast: Podizanje kapaka, zatezanje kože i uklanjanje bora

Objavljeno: 20.11.2020. 10:38

Zatezanje kože i održavanje mladolikog i zdravog izgleda želja je svake osobe. No, iako mnogi ljudi to žele, nisu svi toliko proaktivni da bi se odlučili na različite kozmetičke zahvate. Razlozi mogu biti raznoliki, od straha, financijskih troškova, dugotrajnosti terapije i oporavka, itd. No, upravo zato pišemo o fibroblastu. Fibroblast tretman izrazito je neinvazivan i financijski pristupačan. Za zahvat se ne koristi skalpel ili neki drugi kirurški instrument, što znači da je oporavak mnogo brži, dok su nuspojave minimalne, a sam postupak je brz i jednostavan.

                     

Što je zapravo fibroblast?

Više informacija o fibroblastu pružile su nam djelatnice BeBa Beauty Centra iz Splita. Navode da je fibroblast tretman još poznat i pod nazivom PlasmaLift ili PlasmaPen, a predstavlja najnoviji trend u svijetu ljepote koji u svom radu koristi plazma energiju. Plazma energija, odnosno “plazma blic”, elektrostatičkim pražnjenjem formira mikromilimetarsku točkicu. U tom trenutku se kolagenska vlakna u koži skupljaju te tako dolazi do zatezanja kože. Odmah nakon tretmana vidljiv je rezultat podignutih kapaka, zategnute kože i uklanjanja bora.

Ovom tehnologijom mogu se uspješno tretirati sva područja kože lica i tijela.

                              

Najbolji i najefikasniji rezultati upravo su na onim područjima gdje je koža izgubila na elastičnosti:
  • podizanje i zatezanje očnih kapka;
  • reduciranje viška kože (npr. trbuh nakon poroda ili velikoga gubitka kilograma);
  • reduciranje bora oko nosa i usta;
  • reduciranje finih vertikalnih bora kod uha;
  • zatezanje podbratka i vrata;
  • reduciranje bora smijalica oko očiju ili mrštilica između očiju;
  • reduciranje nazolabijalnih bora.
Uz fibroblast se ne morate više bojati kozmetičkih zahvata. Rezultati se pokazuju izrazito dugotrajnima, a uz veliko iskustvo u prepoznavanju kože i pravilnog odabira energije u BeBa Beauty Centru, oporavak je vrlo kratak i brz. Odmah nakon tretmana uočit ćete promjene, a pomlađeni izgled pratit će vaš mladoliki duh željan novih avantura i opuštenih trenutaka. Više informacija o fibroblast tretmanu možete pronaći na BeBa Beauty Centar web stranici.

OCIJENI