OCIJENI
Adresa: Papandopulova 8b
21000, Split
Telefon:
021 460 822 021 460 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/drrojehr
http://dr-roje.hr

Radno vrijeme

:
Ponedjeljkom od 16 do 20 sati Četvrtkom od 16 do 20 sati Termini operacija po dogovoru
Djelatnosti: Estetska medicina
Ključne riječi: plastična kirurgija - rekonstruktivna kirurgija - estetska kirurgija - liposukcija - estetske korekcije lica i tijela - anti-aging - regenerativna medicina - kirurgija šake - kirurgija intimnih dijelova kod muškaraca i žena - kirurgija intimnih dijelova Split - estetska operacija u sigurnim uvjetima
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Plastične kirurgije dr. Zdravko Roje.

Prim.dr.sc. Zdravko Roje specijalist je plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, stalni sudski vještak iz plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije i predavač na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta u Splitu.

Kao član hrvatskog, američkog i europskog društva za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju (HDPREK, ISAPS, ASPS) dr. Roje posjeduje certifikat koji obvezuje na najviši standard skrbi o pacijentima.

U suradnji s timom splitske Poliklinike Korak otvoren je Centar Estetske i plastično rekonstrukcijske kirurgije te Anti-aging i regenerativne medicine.

Za sve upite kontaktirajte nas putem telefona ili pošaljite upit na e-mail.

Posjetite našu web stranicu i pratite nas na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 460 822 021 460 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI