OCIJENI

Anima: Veterinarska ambulanta za vašeg ljubimca

Objavljeno: 20.1.2021. 8:53

Anima - simbolični je naziv veterinarske ambulante sa sjedištem u Splitu. Stručni tim veterinara koji dijele ljubav prema životinjama ima suvremeno opremljenu ambulantu za sve zdravstvene potrebe vaših ljubimaca, ali i salon za kupanje i šišanje pasa i mačaka.

1. Predstavite nam u par rečenica Vašu veterinarsku ambulantu, koliko dugo poslujete, koja Vam je motivacija, koji su Vam ciljevi?

Naša ambulanta počela je s radom 2014. godine, kada su je osnovali Dean Gracin, DMV i Tanja Markulin, DMV, koji su ujedno i sadašnji veterinari ambulante. Motivirani prvenstveno ljubavlju prema životinjama i prema našem pozivu, zajednički nam je cilj pružiti kućnim ljubimcima vrhunsku njegu, omogućiti im što brže ozdravljenje i što kvalitetniji život.

 
2. Koje zdravstvene usluge se mogu naći u Vašoj veterinarskoj ambulanti?

Spektar naših usluga je širok. Pružamo primarnu veterinarsku njegu (cijepljenje, pregledi, laboratorijska dijagnostika), kao i medicinske usluge, pretrage i dijagnostičke postupke iz područja opće kirurgije, interne medicine, oftalmologije, stomatologije, urologije, reprodukcije, dermatologije.

3. Zbog čega Vaši klijenti najčešće dolaze u Vašu ambulantu?

Klijenti dolaze u našu ambulantu jer prepoznaju kvalitetnu zdravstvenu skrb za svoje ljubimce, ali i zbog pristupa pacijentima u kojem se trudimo da im boravak u našoj ambulanti prođe uz što manje stresa i u što je moguće opuštenijoj atmosferi.

4. Koje sve ljubimce primate u Vašu ambulantu? Koji su Vaši najčešći pacijenti?

Naši najčešći pacijenti su psi i mačke, a u našu ambulantu su dobrodošle i ostale životinje poput kunića, činčila, tvorova, zamoraca, hrčaka, ptica, gmazova, itd.

5. Kako izgleda proces naručivanja, s obzirom na COVID-19 pandemiju?

Naručivanje je obavezno za sve operacijske zahvate, poželjno za preglede i cijepljenja, ali svjesni smo da veliki udio u našem poslu imaju hitni i iznenadni slučajevi kojima su naša vrata uvijek otvorena.

6. Imate li kakve savjete za vlasnike pasa i mačaka?

Životinje su prilično otporne na bol i kada pokažu znakove bolesti, nerijetko zna biti već kasno da bi im se pomoglo. Zbog toga vlasnicima savjetujemo da bar jednom godišnje posjete svog veterinara jer rutinski i pravovremeni pregledi mogu spasiti život njihovog ljubimca.

OCIJENI