OCIJENI

Rodenstock naočale vaš suputnik u savršenom vidu

Objavljeno: 7.9.2022. 15:42

Rodenstock je više od 140 godina lider u inovacijama u području oftalmološke optike. Dugogodišnje istraživačko znanje, vrhunska izrada, precizno rezanje i inteligentna tehnologija ulaze u njihove proizvode. Ne možete očekivati ​​ništa manje od pravog remek-djela preciznosti – u smislu materijala, funkcije i dizajna.

Bilo da se radi o korektivnim lećama ili sunčanim naočalama, klasičnim ili modernim, za dame ili za muškarce; s naočalama Rodenstock birate kvalitetu robne marke i njemački inženjering. Bez obzira na to koji su vaši zahtjevi u svakodnevnom životu, na poslu ili u slobodno vrijeme - ovdje ćete pronaći savršen objektiv koji čini da je svaki trenutak vrijedan gledanja.

Postoje znatne razlike u kvaliteti naočalnih leća. Uz par kvalitetnih naočala marke Rodenstock, možete se osloniti na zajamčenu sigurnost, dokazanu pouzdanost i iznad svega; potpuno zadovoljstvo.

Okviri naočala
Savršena kombinacija apsolutne vrhunske kvalitete, bezvremenski dizajn i inovativna tehnologija za optimalnu udobnost nošenja.

Progresivne leće
Kao što naziv govori, progresivna leća pruža progresivnu snagu i beskonačno promjenjiv oštar vid na svim udaljenostima. Budući da progresivne leće mogu istovremeno ispraviti neispravan vid na daljinu i na blizinu. Kako u leći nema vidljivog ruba, a promjene snage nisu prepoznatljive izvana, progresivne leće imaju i estetske prednosti.

Naočale za daljinu
Jednodijelne daljinske leće ponovno omogućuju oštar vid na bilo kojoj udaljenosti.

Naočale za čitanje
Suočite se s problemima vida na blizinu s dobrim parom naočala za čitanje i postignite vizualne udobnosti i kvalitete života.

Naočale za računalo
Opušteno na poslu s računalnim naočalama Rodenstock. Bilo u uredu ili kućnom uredu: Ergo® udobne leće ublažavaju naprezanje vaših očiju i držanja – dajući vam više energije za važnije stvari.

Naočale za sport
Sportske naočale su dizajnirane da štite vaše oči od svega što može upasti u oko tijekom bavljenja sportom: vjetra, prašine, insekata, grana uz cestu i ne zaboravljajući – sunčevih zraka. Osobito kada se bavite sportom također je važno zadržati perspektivu, pregled i jasan pogled u svakoj situaciji za svoju izvedbu, ali i za svoju sigurnost. Zato su Rodenstock sportske naočale prilagođene vašem individualnom receptu, čak i do +/-8 dioptrije.

Sunčane naočale
Sunčeva svjetlost sadrži veliku količinu plave raspršene svjetlosti koja prekriva druge boje i dovodi do niskog kontrasta vida. Rodenstock sunčane naočale filtriraju zračenje plave svjetlosti do optimalne razine. Tako možete vidjeti s apsolutnom preciznošću i pri jakom ili raspršenom svjetlu. Objekti se pojavljuju s visokim kontrastom, boje i detalji imaju prirodan izgled.

Svoje Rodenstock naočale možete pronaći u optici Aurora koja se nalazi u širem centru Splita u Ulici Kralja Zvonimira 101. Optika Aurora je specijalizirana za progresivne naočale, a osim toga nudi besplatne kontrole vida, izradu bifokalnih i uredskih naočala, izradu dioptrijskih naočala, izrade fotoosjetljivih naočala, sunčanih naočala s dioptrijom, svih vrsta naočalnih leća po izboru (među kojima se ističu one svjetskog imena Rodenstock).

Više informacija o uslugama i proizvodima optike Aurora možete pronaći ovdje.

OCIJENI