Adresa: Krešimirova 2
21312 Podstrana, 21000 Split
Mobitel:
095 9060 830 095 9060 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://folijamarket.com
http://www.instagram.com/folijamarket
http://www.facebook.com/folijamarket
Djelatnosti: Zaštita od sunca - rolete, tende, sjenila, specijalni premazi i folije
Interijer, eksterijer
Auspuh, Auto staklo, Auto plin
Ključne riječi: Folijamarket , Folija Market , zaštitne folije, zaštitna folija, zaštita od sunca, dekorativna folija, Hrvatska, zaštita privatnosti, zaštita stakla, protuprovalna folija, izolacijske folije, UV zaštita, folija market, folija za auto stakla, zatamnjivanje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Folijamarket – je poduzeće koje se bavi distribucijom i ugradnjom zaštitnih folija za stakla. U ponudi među ostalim imamo građevinske zaštitne folije, sigurnosno - protuprovalne, dekorativne folije i posebno folije za auto stakla.

Također u ponudi imamo tkz. Wrapping folije za obljepljivanje vozila i plovila te vršimo oslikavanje, odnosno aplikaciju svih vrsta reklamnih folija na vozila i objekte uz grafičku pripremu i dizajn.

Najvažnije je što ističemo da su naše folije EU proizvod, visokokvalitetnih materijala, da folije prolaze rigorozni proces kontrole kvalitete i u kombinaciji sa educiranim i profesionalnim djelatnicima imamo kvalitetan proizvod i uslugu što Vama daje garanciju a nama Vaše zadovoljstvo!


Iz ponude izdvajamo zaštitne folije:

Folija je samoljepljivi visoko kvalitetni poliesterski film koji se primjenjuje na staklenim površinama.

Koristi se za aplikaciju na postojeća stakla na automobilima, kućama i poslovnim zgradama kako bi se unaprijedila solarna kontrola, sigurnost i izgled. Sunčevo zračenje je podijeljeno u 3 komponente: vidljiva svjetlost, infracrveno zračenje, kao toplina i ultraljubičaste zrake, koje su nevidljive.

Zaštitne folije nam služe za blokiranje štetnog UV zračenja, reguliraju razinu topline i svjetlosti koja prolazi kroz staklo. Reducirana količina topline i svjetlosti ovisi o vrsti odabrane folije.

Ima više različitih vrsta zaštitnih folija, potpuno prozirne, tonirane, reflektirajuće i nereflektirajuće folije, te za UV zaštitu i termoizolacione folije. Za fizičku zaštitu imamo sigurnosne i protuprovalne folije, a uz zaštitne imamo i dekorativne i dizajnerske folije za uređenje interijera i eksterijera. Izrađuju se u nekoliko različitih boja te s različitim nivoima propusnosti svjetla ovisno o potrebama projekta i ideje arhitekta ili želje kupca.

U ponudi imamo i spektralno selektivne folije ili nano-keramičke folije koje koriste visoko-tehnološke spojeve za pružanje visokih performansi zaštite i više od 90% sunčeve toplinske energije i 99% UV zaštite uz visoki postotak propuštanja svjetlosti.

Ova vrsta folija je posebno superiorna u usporedbi sa premazima na staklu, koja toplinu zaustavlja apsorpcijom na samoj površini stakla gdje se zagrijava i postepeno toplinu ponovo otpušta nazad u prostor, a da pri tom nema rizika od pucanja stakla.Zaštitne folije reduciraju štetna zračenja, štite kožu i oči putnika u vozilu ili osoba u objektima te također štite inventar i interijer prostora u objektima gdje je aplicirana na staklo. Ujedno štede energiju klimatizacije prostora te time imaju ulogu energetske učinkovitosti.

Nakon instaliranja folije je proces sušenja, ljepljenja, odnosno vakumiranja folije. Tragovi ljepila i sredstva za aplikaciju nestaju i do 30 dana od dana aplikacije, ovisno o vrsti folije i vremenskim uvjetima.

Nakon procesa sušenja, folija je suha i čvrsta, te je tek onda sigurna za pranje i čišćenje. Najbolje je čistiti jednostavnim otopinama vode i male količine sapuna ili standardnog sredstva za pranje prozora. Izbjegavati  proizvode s amonijakom ili u jako malim razumnim količinama! Nemojte koristiti abrazivna sredstva za čišćenje, industrijski jaka otapala i alate koji mogu oštetiti foliju!

Zaštitna folija također može pružiti dodatnu privatnost, te uključuju zaštitu u opasnom situacijama, osobito u domovima s djecom. Sigurnosne folije učinkovito drže razbijeno staklo na okupu i uvelike smanjuje mogućnost ozljede.

Zaštitne folije i protuprovalne folije su tu kako bi se spriječio vandalizam i krađe. Ne mogu u potpunosti spriječiti razbijanje stakla, ali debljina folije to čini težim i vremenski  zahtjeva duži period za probijanje stakla.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 9060 830 095 9060 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.