OCIJENI
Adresa: 21000, Split
Mobitel:
099 3403 795, 098 9177 053 099 3403 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://aquaservis.hr
http://www.facebook.com/AquaServis1/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 08 - 15, sub: 08 - 13
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Kupaonice, Keramika, Sanitarije
Ključne riječi: hidroizolacije kupaonica - renoviranje kupaonice - sanitarije - vodoinstalacije i adaptacije - montaža sanitarija - servis za čišćenje - čišćenje i održavanje prostora - čišćenje stubišta i zgrada - čišćenje kućanstva - čišćenje ureda - čišćenje nakon adaptacijskih radova - Vodoinstalacije - Ugradnja nove vodoinstalacije - Vodoinstalater Split - Montaža vodovodnih cijevi - Vodoinstalater - Instalacije vode - Ugradnja Geberit vodokotlića - Servis vodokotlića - Zamjena sanitarija - Montaža bojlera
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Aqua Servis  j.d.o.o. okuplja mali tim  uma, odgovornih majstora u području završnih radova u graditeljstvu

Naš cilj je održati visoku razinu kvalitete i pouzdanosti kroz individualni pristup svakom poslovanju. U našem timu svi pratimo iste principe kao što su odgovornost, pedantnost i poštovanje.
Mi smo ponosni na naš rad i to, bez obzira na okolnosti ili poteškoće koje se mogu pojaviti, uvijek radimo u skladu sa visokim standardima koje smo postavili.

Upravo zbog takvih načela i pristupa pružamo pouzdanu uslugu.

Pristup i način rada
kontaktirajte nas i recite nam vaše želje i planove kako bi vam izradili   ponude. Ponuda se sastoji od detaljnog opisa svakog segmenta rada, rokovima i načinu plaćanja.  Mi ćemo vas savjetovati bilo koje od mogućih opcija, tako da nećemo vam reći ono što želite čuti samo da bi dobili posao, ali ćemo vam reći o svim prednostima i nedostacima izvedbe i odabira materijala. Mi ćemo Vam pomoći u odabiru optimalnog rješenja u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Nakon što smo napravili ponudu,  nema dodatnih radova i nepredviđenih troškova na našoj strani. Način plaćanja po dogovoru i definiran je ponudom i ugovorom o suradnji.

Kada su svi parametri dogovoreni, počinjemo s radom, uvijek se pridržavamo rokova navedenih u ponudi.
Radimo s optimalnom brzinom, u skladu s visokim stupnjem kvalitete. To znači da nećemo, primjerice, kotrljati vlažnu žbuku ili staviti laminate na nedovoljno suhu površinu samo da bismo obavili posao bez obzira na posljedice.
Čimbenici koji mogu utjecati na promjenu razdoblja su naknadne promjene investitora, ekstremnih vremenskih uvjeta, bolesti ili ozljeda…
pri samoj izvedbi građevinskih radova detaljno ćemo vas voditi kroz cijeli proces.

Mi smo različiti majstori, kontaktirajte nas i mi ćemo opravdati vaše povjerenje.

Građevinska tvrtka Aqua Servis je idealan partner kada je u pitanju adaptacija stana, adaptacija kuće ili poslovnog prostora, unutarnji završni građevinski radovi, vodoinstalaterski radovi i bojanje zidova. Na kraju Vam nudimo uslugu servisa za čišćenje kako bi sve napravljeno ostalo zauvijek čisto. Sve građevinske i adaptacijske radove izvodimo kvalitetno i u zadanom roku.

Za sve dodatne informacije posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 3403 795, 098 9177 053 099 3403 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI