Adresa: DIOKLECIJANOVA 5
21000 Split
Telefon:
021 343 529 021 343 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://hr-hr.facebook.com/Galerija-Margarita-289389144428255/

Radno vrijeme

:
Pon. - pet.: 10.00 - 12.00 i 17.30 - 19.30h
Sub.: 10.00 - 12.30h
Djelatnosti: Muzej, galerija, atelje
Poslovni pokloni, Poklon galerija, Gift shop, Suveniri
Umjetničko stvaralaštvo
Ključne riječi: umjetnička djela - galerija - likovna umjetnost - prodaja umjetničkih djela - suvremena umjetnost - slikarski radovi - kiparski radovi -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Galerija  Margarita otvorila je svoja vrata 31.svibnja 1990. godine u srcu Dioklecijanove palače sa željom da postane mjesto kvalitetnog uvida u recentnu umjetnost.

Naš stalni izložbeno-prodajni postav broji preko 400 umjetničkih djela, raznih tehnika renomiranih i afirmiranih slikara i kipara većinom hrvatskih istaknula bi i suradnju sa slikarima iz Kanade, Meksika, Njemačke, Španjolske, Italije, Slovenije i BiH.

Takvom sinergijom, ostvarila se želja da galerija Margarita postane mjesto susreta - most povezivanja ljudi različitih ukusa i duhovne orijentacije kojima sa stručnošću s ljubavlju i poštovanjem je omogućen kontakt i kupovina umjetničkih djela  u koje su umjetnici izlili  svoj talent s puno ljubavi,  te da ta ljepota ti nepoznati svjetovi boja i oblika obogate i njihove duše i kolekcije širom svijeta.

Kontakti koji su stvoreni tijekom proteklih godina traju i do danas te se svakog ljeta susrećemo ponovo sa željom za sljedećim susretom.

Svih ovih osim bavljenja suvremenom umjetnošću galerija Margaritaćutila“ je i bila u krugu ostalih društvenih zbivanja, osjećala potrebe svojih bližnjih… odatle i mnogobrojne donacije za Udruge koje se brinu o djeci s posebnim potrebama, s naglaskom na pomoć u akciji ˝Budi dobar budi Samaritanac˝ za izgradnju lifta u prostorijama Samaritanaca te na Benama .

Za svaku izložbu galerija je izdavala  u vlastitoj nakladi Katalog sa svim informacijama o izložbi.
Uvodne osvrte pisali su :
Dr. Tonći Šitin, Dr. Ivo Babić, akademik Davorin Rudolf, Dr. Vladimir P.Goss, književnici Adrijana Škunca i Tahir Mujčić te Dr. Duško Kečkemet.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona i posjetite naš facebook profil.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 343 529 021 343 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.