OCIJENI
Adresa: Papandopulova 13
21000, Split
Mobitel:
099 5488 196, 097 6794 861 099 5488 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://vinolike.com/

Radno vrijeme

:
Do 01.02. od 9.00 - 17.00 h (radnim danima). Od 10.02. od 9.00 - 20.00 h (radnim danima).
Djelatnosti: Vinoteka, vino, prodaja i proizvodnja vina
Obrazovanje, seminari, tečajevi, coaching
Prodavaonica mješovite robe, tržnica
Ključne riječi: prodaja i distribucija vina - savjetovanje - edukacija osoblja u ugostiteljstvu - vinska škola - vinska edukacija - edukacija o vinima - promocija vina - vinoteka - vinske degustacija - domaća vina - wine testing - vinske radionice i vinorel - dalmatinska vina - autohtone dalmatinske sorte
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Koliko ste se puta našli pred policama u dućanima, trgovačkim centrima, vinotekama, ne znajući što biste izabrali iz velike ponude vina i pića? Što je točno pjenušac, a što šampanjac? Što servirati uz koje vino? Koliko prosječan kupac zna o tome?

Educirani djelatnici i hostese agencije Vino.like mogu pomoći kupcu u odabiru vina, objasniti mu razlike u terroiru, vinogorjima, položaju, informirati ga o bogatstvu vinskih sorti, sljubljivanju vina i jela te o svemu onome što interesira kupca.Osim promocije vina u vinotekama prodajnih centara, promoviramo također gastro proizvode.
S iskustvom kojeg imamo, kroz razne promocije, radionice, savjetovanja, edukacije, sajmove, pomažemo vinarima i vinarijama u što boljoj promidžbi te plasiranju proizvoda na tržište. Djelatnicima hotela, restorana, vinskih barova i ostalih ugostiteljskih objekata pružamo stručno savjetovanje i usavršavanje s ciljem što boljeg i kvalitetnijeg pružanja usluge te poboljšanja turističke ponude.

Obratite nam se s povjerenjem!
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI