OCIJENI

Zašto imati povjerenja u autoškolu s najdužom tradicijom osposobljavanja vozača u Hrvatskoj?

Objavljeno: 20.7.2020. 14:59

U autoškoli, osim polaganja propisa i vožnje, postoji još jedna ključna sastavnica svake obuke vožnje, a to je savjesnost i ponašanje novog vozača na cesti. Važno je stvoriti određenu kulturu već u startu kako bi se razvili odgovorni i savjesni vozači. Za to je vrlo važan stav instruktora koji imaju najviše utjecaja u formiranju budućeg vozača/vozačice. Instruktor treba biti osoba s autoritetom, iskustvom i razumijevanjem koji će kvalitetno prenijeti dobru kulturu vožnje.

To su tek neki od razloga koji nam mogu objasniti zašto je važno dobro razmisliti pri odabiru autoškole što znači da ne trebate nužno upisati najbližu i kvartovsku autoškolu, nego ujedno i najkvalitetniju. Poželjno je odabrati autoškolu prema preporukama svojih prijatelja i poznanika, a to su najčešće one s dugom tradicijom poslovanja i kvalitetnom postavom instruktora. Kvaliteta usluge i preporuke uvijek dolaze u paru što vam mogu potvrditi u Auto školi Hajduk u Splitu.

Auto škola Hajduk je zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima iz prošle godine u skupini od 5% najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj. Prepoznavanje kvalitete od klijenata i stručnjaka im je omogućilo dobivanje certifikata bonitetne izvrsnosti za 2020. godinu. Certifikat bonitetne izvrsnosti predstavlja europski standard kvalitete poslovanja tvrtke, a upravo konkuriraju i za oznaku Hrvatska kvaliteta.

        

Omogućuju upise za kandidate za vozače AM, A1, A2, A, B, BE, KOD 96, C, CE I D kategorije. Također, moguće je steći početne kvalifikacije za taksi vozače i periodičku izobrazbu vozača KOD95.

Auto škola Hajduk ima najdužu tradiciju osposobljavanja kandidata u Hrvatskoj i posluje na dvije lokacije u Splitu:
  • Poslovnica Grad, Bihaćka 2a, centrala: 021 321 521
  • Poslovnica Trstenik, Poljička cesta 28b, centrala: 021 219 500
Novootvorena Poslovnica Trstenik je najmodernije uređena autoškola u Hrvatskoj na preko 300m2, s najmodernijom tehnološkom opremom (pametne ploče, jumbo display, itd.).

U slučaju da želite postati novi vozač, možete imati povjerenja u Auto školu Hajduk, jer nude kvalitetu rada prepoznatu od zadovoljnih klijenata, čime se ova autoškola izdigla među jednu od najvećih u Hrvatskoj.

OCIJENI