OCIJENI

Povoljna i kvalitetna autoškola - Upoznajte se s Auto školom Hajduk!

Objavljeno: 15.6.2022. 8:42

Prvi automobil izumio je Karl Benz još davne 1885. godine, a prva autoškola nastaje u Velikoj Britaniji 1909./1910. godine. Osim što je nudila satove vožnje, prva autoškola nudila je i različita znanja o popravku automobila. Iako nije nastala toliko davno, obiteljska tvrtka AUTO ŠKOLA HAJDUK ima vrlo dugu tradiciju, najdužu u Hrvatskoj. Naime, prva generacija započela je s radom 1947. godine, dok se danas obukom kandidata za vozače bavi već četvrta generacija obitelji Ožegović.


U njihovoj standardnoj ponudi možete pronaći osposobljavanje za vozače A1, A2, A, B, BC, C, D, CE i AM kategorije, kao i osposobljavanje vozača za stjecanje početnih kvalifikacija i periodične izobrazbe. U prijevodu, mogu vas osposobiti za vožnju od mopeda do autobusa ili šlepera. 


Što to čini kvalitetnu autoškolu? 


Osnovu svake prvoklasne autoškole čine kvalitetni instruktori. Vaši instruktori moraju biti strpljivi, uživati u vožnji, vrhunski učitelji, vrsni komunikatori, ''hodajući GPS'', odlični vozači i motivirani kako bi vas naučili voziti. Možda se čini da postoji veliki broj kriterija, međutim to su zaista osnove kako biste si osigurali superiornu uslugu. AUTO ŠKOLA HAJDUK ima izrazito visok postotak najviših ocjena za svoje pružene usluge, što govori o njihovoj inovativnosti prilikom podučavanja, profesionalnosti, ali najviše o samoj kvaliteti. 


Osim što su visoko rangirani po recenzijama korisnika, jedina su autoškola s oznakom hrvatske kvalitete. Ta oznaka je garancija više razine kvalitete od onoga što zakonska regulativa od njih zahtjeva. Služi kao posebno priznanje da se nalaze na samom vrhu rangiranja autoškola u Hrvatskoj i jamstvo polaznicima da je riječ o usluzi najviše razine kvalitete. A tko ne bi htio da ga obučavaju najbolji?


Jedna od prednosti je i cijena. Rekli biste da će autoškola ovog kalibra definitivno isprazniti vaš novčanik – ali prevarili biste se, jer su cijene jedne od najpristupačnijih u Hrvatskoj. Osim što je kvalitetna, AUTO ŠKOLA HAJDUK je povoljno rješenje, prvenstveno zato što je njihova misija osposobiti sigurnog i samostalnog vozača. Sigurni vozači su preduvjet sigurnosti u prometu. 


Ako vas se dojmilo obučavanje u autoškoli, posjetite i njihov centar za obrazovanje odraslih EX CATHEDRA. Možete se prekvalificirati, završiti srednju školu ili samo generalno promijeniti zanimanje i steći znanje nekog novog obrazovnog područja. U ponudi je preko 50 programa za razna zanimanja. Budite maser, vizažist, rukovatelj radnim strojem ili dizalicom ili primjerice operater na računalu, elektrotehničar, automehatroničar, uz stručne i kvalitetne programe za obrazovanje odraslih.

OCIJENI