OCIJENI
Adresa: Radnička 1
21000
Telefon:
021 540 700 021 540 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.magneticspa.hr/

Radno vrijeme

:
Pon-pet: 07.00 - 21.00
Sub: 08.00 - 13.00
Djelatnosti: Zdravo mršavljenje, nutricionizam
Kozmetički salon, solarij
Frizer, frizerski salon
Ključne riječi: Magnetic Spa , Magnetic Spa Centar , Linea Snella , Linea Snella Split , kozmetički salon Split , kozmetički saloni Split , najbolji kozmetički saloni u Splitu , najbolji kozmetički salon Split , kozmetički saloni u Splitu , frizer Split , frizerski salon Split , frizerski saloni u Splitu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Magnetic Spa Centar – kozmetički, pedikerski, frizerski salon u Splitu već 20 godina čini nas prepoznatljivim sa visokim profesionalnim pristupom prema svakom klijentu. Magnetic Spa Centar nudi kozmetičke i medicinske tretmane, pedikerske tretmane u vrhunskoj spa masažnoj kadi, manikir, umjetne gel nokte, solarij, frizerske usluge i to sve na jednom mjestu u ugodnoj opuštenoj atmosferi.U Magnetic Spa Centru koristimo isključivo preparate poznatih i provjerenih kuća Becos, Sotys, Maria Galland, Afrodita. Magnetic Spa Centar prati najnovije metode na području medicinske kozmetike, s posebnim naglaskom kako na klasične tretmane, tako i na posebne tretmane za uklanjanje celulilta, mršavljenja. Višegodišnje stručno usavršavanje djelatnica i praktično primjenjivanje novih kozmetičkih i medicinskih metoda za uljepšavanja i liječenja lica i tijela stvorilo je veliki krug zadovoljnih stalnih i povremenih klijentica kozmetičkog salona Magnetic Spa Centra. Sve djelatnice su stručno osposobljene za rad koje će učiniti kako bi se Vi osječali ugodno u našem centru u Splitu.

U Magnetic Spa Centru  će naše ljubazno i visokoeducirano osoblje posvetiti posebnu pozornost svakoj klijentici posebno. Svakom klijentu se pristupa individualno,  klijent i terapeut zajedno surađuju kako bi odabrali najbolji tretman i preparate, te dobije savjet i konzultaciju. Svaka naša klijentica će dobiti detaljnu analizu kako bi odabir tretmana bio najbolji za klijenticu i ujedno će bit praćenja napretka i rezultata tretmana – a sve kako bi se svaki od naših tretmana  ispunio očekivanja i zahtjeve naših klijentica.

Naš je glavni cilj apsolutno zadovoljstvo klijentica koje postižemo uspješno spajajući dugogodišnje iskustvo, a djelatnice redovito profesionalno usavršavamo uz najnovija tehnološka dostignuća suvremene kozmetologije s individualnim pristupom, visokim higijenskim standardima te maksimalnom fleksibilnošću u prilagodbi termina.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 540 700 021 540 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI