OCIJENI
Adresa: Lipa 2/D
51000 Rijeka
Telefon:
051 227 025 051 227 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8:30-16h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: računovodstvo - knjigovodstvo - porezno savjetovanje - računovodstvo za male poduzetnike - računovodstvo za srednje poduzetnike - računovodstvo za trgovačka društva - računovodstvo za obrte - računovodstvo za neprofitne organizacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranice Dolinara!

Mi smo tvrtka prepoznata kao pouzdan, siguran i poželjan partner osnovana 2001. godine Obavljamo računovodstveno-knjigovodstvene poslove i poslove poreznog savjetovanja te imamo 4 zaposlena stručnjaka u ovome poslu.

Naši su klijenti mali i srednji poduzetnici širokog spektra djelatnosti i različitih pravnih oblika, a svoje usluge pružamo na području Primorsko-goranske i Istarske županije.

Iza svakog je našeg djelatnika dugogodišnje iskustvo rada, težnja izvrsnosti i mnogobrojni zadovoljni klijenti.Izvrsnost našeg poslovanja potvrđuje i Certifikat bonitetne izvrsnosti koji smo dobili već drugu godinu za redom, a koji je međunarodno priznata odlika kvalitete i uspjeha u poslovanju.

Svojim znanjem i kvalitetom pridonosimo uspješnosti i kvaliteti naših klijenata, koje uvijek rado savjetujemo i usmjeravamo prema uspjehu i dobroj kvaliteti.

Činjenica da u teškom vremenu za sve firme uspijevamo održati uspješno poslovanje te čak imamo naznake za širenjem potvrđuje našu kvalitetu.

Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem.

Veselimo se našoj suradnji!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 227 025 051 227 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI