Adresa: ZAMETSKA 65
Telefon:
051 631 568 051 631 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.bomboneta.hr
http://www.facebook.com/bomboneta.slasticarna?fref=ts

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-20
sub: 8-17
Djelatnosti: Slastičarna - kolači, sladoled, čokolade, slastice
Maškare
Ključne riječi: kolači - torte - torte po narudžbi - rođendanske torte - slastice - sitni kolači
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Slastičarski obrt "BOMBONETA" od 2000. godine proizvodi slastice i kolače koje prodaje u svom vlastitom prodajnom prostoru na navedenoj adresi, te na adresi Nikole Tesle 15a na Potoku.

Od prvog dana najveću pozornost pridajemo kvaliteti naših proizvoda, koristeći uvijek samo svježe namirnice provjerenih dobavljača koje su pod vrlo strogom kontrolom kroz cijelo vrijeme procesa proizvodnje.
Jaja su zajedno s mlijekom i brašnom, neizostavni sastojci u gotovo svim kolačima i tortama. Svi sastojci koje koristimo za pripremu naših kolača prirodni su i odlične kvalitete. Jedino izvrsni sastojci nam garantiraju kvalitetu naših proizvoda. Nabavljamo ih samo od pouzdanih izvora sa akcentom na domaćim proizvođačima.

Posebno smo ponosni na uvedeni HACCAP sustav što znači da udovoljavamo svim zahtjevima i zakonskim propisima glede kvalitete i zdravstevne ispravnosti kako naših proizvoda tako i samog proizvodnog i prodajnog prostora..

Kolače, torte i ostale slastice kojih imamo veliki asortiman, proizvodimo i po narudžbama kupaca koje primamo osobno ili putem telefona.


U ponudi:

  • kolači
  • sitni kolači
  • torte
  • torte po narudžbi
  • sladoled
http://www.bomboneta.hr

https://www.facebook.com/bomboneta.slasticarna?fref=ts

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 631 568 051 631 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.