OCIJENI

Izrada kupaonskih pločica od mramora i granita

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.04.2024. 12:51

Kamenoklesarski obrt Kamik specijaliziran je za izradu visokokvalitetnih kupaonskih ploča od mramora i granita, dva najprestižnija i najtraženija materijala u svijetu interiornog dizajna.
Mramor i granit, prirodni kameni materijali, cijenjeni su zbog svoje izdržljivosti, elegancije i neponovljivih prirodnih uzoraka koji svakom prostoru dodaju dozu luksuza. Dok mramor donosi sofisticiranu eleganciju sa svojim svilenkastim žilama i toplom paletom boja, granit je poznat po svojoj tvrdoći i izuzetnoj otpornosti na ogrebotine.
U Kamenoklesarskom obrtu Kamik, svaka kupaonska ploča precizno je izrađena prema specifikacijama klijenta. Korisitmo modernu opremu i tehnike kako bi osigurali savršeno rezanje i obradu kamena. Odabir pravog komada kamena, pravilno rezanje, poliranje i završna obrada, svaki je korak pažljivo izveden kako bi se postigla optimalna estetika i funkcionalnost.
Bilo da renovirate postojeću kupaonicu ili kreirate potpuno novi prostor, kupaonske ploče od mramora i granita koje izrađuje Kamenoklesarski obrt Kamik osigurat će da vaša kupaonica odražava vrhunsku kvalitetu i bezvremenski dizajn.

https://www.klesarijakatic.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI