OCIJENI

Edukacije za pletenice

2 pregleda/dan | Objavljeno: 24.04.2024. 16:01

Nauči kako pripremiti ekstenzije i kako ih uplesti u kosu. Nauči tehniku od samog početka ili usavrši znanje koje imaš. Savladaj nove stilove i upotpuni svoju ponudu. Budi u trendu i obrati se s povjerenjem!

Uj ponudi Frizerskog salon Mickey pronaći ćete više vrsta edukacija za pletenice. Uz to, imaju i svoj brend visokokvalitetnih ekstenzija za izradu istih. Svojim višegodišnjim znanjem i iskustvom u izradi pletenica, mnoštvom zadovoljnih klijenata, te brojnim odrađenim edukacijama trenutno imaju najkvalitetnije edukacije na ovom području, a i šire. Svakom polazniku potpuno se posvete kako bi u ugodnoj i veseloj atmosferi salona na najjednostavniji način savladao tehniku.

Po završetku edukacije svaki polaznik dobiva diplomu i podršku salona u daljnjem radu, kao i popuste na njihov brend ekstenzija.

https://frizerski-salon-mickey.business.site/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI