OCIJENI
popust 900 kn

Afro pletenice Rijeka - First minute 2022.

Akcija je završila

2 pregleda/dan | Objavljeno: 01.03.2022. 15:50

Zgrabite poseban popust za popularne afro pletenice za ljeto 2022. Uplatom akontacije i rezervacijom termina osigurajte si najpovoljniju cijenu pletenica u srcu sezone. Plaćate samo rezervaciju i birate termin u ljetnom periodu (ili prije ako želite), a prilikom dolaska na termin plaća se razlika u cijeni. Za više info nazovite nas ili pošaljite upit na našoj Facebook ili Instagram stranici, ili nam pošaljite upit na mail: info@mickeyroyal.hr .
Frizerski salon Mickey specijaliziran je za afričke pletenice, no nudi i sve ostale frizerske usluge. Nalazi se na Marinićima, Viškovo. Afričke pletenice su pletenice koje se rade na način da se u vašu kosu upliće dodatna sintetička kosa. U Frizerskom salonu Mickey koristi se isključivo kosa vrhunske kvalitete koja se po završenom radu umače u vrelu vodu. Na taj način kosa ostaje fiksirana u novonastalom položaju, odnosno pletenici, bez rasplitanja. Pletenice koje se rade u ovom salonu NE oštećuju kosu, već je suprotno tom mišljenju kosa unutar pletenice zaštićena od fizičkih, mehaničkih i klimatskih oštećenja. Pletenice traju 2-4 mjeseci, ovisno o brzini rasta vaše kose. Ovo je posao koji zahtjeva predanost i strpljenje jer se radi o frizuri koju ćete nositi na glavi duže vrijeme, stoga ona mora biti vrlo kvalitetno izrađena. Ostale radove pogledajte na Facebook i Instagram stranici Frizerski salon Mickey. Ne propustite ponudu jer broj kupona je ograničen!

https://www.facebook.com/frizerski.salon.mickey/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI