OCIJENI
popust 500 kn

Afro pletenice - First minute akcija

Akcija je završila

3 pregleda/dan | Objavljeno: 28.03.2020. 05:41

Osigurajte si 500kn popusta za popularne afro pletenice za sezonu ljeto 2020. Za više info nazovite nas ili pošaljite upit na našoj Facebook ili Instagram stranici.

Frizerski Vitasalon Mickey specijaliziran je za afričke pletenice, no nudi i sve ostale klasične frizerske usluge. Nalazi se na Marinićima (blizu Plodina). Afričke pletenice su pletenice koje se rade na način da se u Vašu kosu upliće dodatna sintetička kosa. U Frizerskom Vitasalonu Mickey koristi se isključivo kosa vrhunske kvalitete koja se po završenom radu umače u vrelu vodu. Na taj način kosa ostaje fiksirana u novonastalom položaju, odnosno pletenici, bez rasplitanja. Pletenice koje se rade u ovom salonu NE oštećuju kosu, već je suprotno tom mišljenju kosa je unutar pletenice zaštićena od fizičkih, mehaničkih i klimatskih oštećenja. Pletenice traju 2-6 mjeseci, ovisno o brzini rasta Vaše kose. Ovo je posao koji zahtjeva predanost i strpljenje jer se radi o frizuri koju ćete nositi na glavi duže vrijeme, stoga ona mora biti vrlo kvalitetno izrađena.

https://www.facebook.com/pg/frizerski.salon.mickey/

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 2297 717 091 2297 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI