Adresa: Spinčićeva 2
51000 Rijeka
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
051 331 393 051 331 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.dvorana-kulture.hr
http://www.facebook.com/dvorana.kulture
Djelatnosti: Yoga, Pilates, Aerobik, Ples
Catering, priprema i dostava hrane
Hotel, hostel, motel
Ključne riječi: joga u svakodnevnom životu - zdravlje - rekreacija - healthy team bulilding - smještaj - dvorana - zdrava hrana - vegetarijanski bistro - catering sa zdravom hranom - vegetarijanski catering - marenda - zdravi ručak - desert - hostel - restoran zdrave hrane - yoga - festival
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu
Dvorane kulture 'Joga u svakodnevnom životu' !

Naša misija:
Održavanje programa koji promiču kulturu zdravog življenja, tolerancije i međusobnog razumijevanja te multikulturalnost i razmjenu kulturnih vrijednosti.

Dvorana kulture 'Joga u svakodnevnom životu' je ustanova čiji je osnivač udruga 'Joga u svakodnevnom životu' Rijeka. Djelatnosti ustanove su organizacija konferencija, simpozija i kulturnih manifestacija (predavanja, promocija, izložbi, koncerata, radionica i seminara) u svrhu promicanja kulture zdravog življenja, tolerancije i međusobnog razumijevanja.

Tijekom korištenja dvorane moguća je organizacija cateringa iz bistro-a Tifan Co. koji djeluje u sklopu istog objekta, a s kojim  Dvorana kulture ima ekskluzivni ugovor. Također je moguće organizirati i smještaj u hostelu Dharma koji djeluje u sklopu istog objekta.

Dvorana kulture smještena je u prostoru nekadašnjeg industrijskog kompleksa 'Vulkan'. Dvorana je na usluzi svim građanima Rijeke i regije za potrebe održavanja rekreativnih programa, radionica, simpozija, različitih kulturnih događanja i promocija.

Posjetite i našu web i Facebook stranicu.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 331 393 051 331 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.