Adresa: Strossmayerova 12
51000, Rijeka
Telefon:
051 371 104 051 371 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.boduldip.hr

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8-16
Djelatnosti: Kuhinja - namještaj, oprema, posuđe i pribor
Usluge, radnje i radionice - ostalo
Veleprodaja
Ključne riječi: PIZZA PEĆ,MJEŠALICA TIJESTA,ŠANK INOX po MJERI,KUHINjE OPREMANJE,TERMIKA,RASHLAD,FRIŽIDER,KONVEKTOMAT,PEĆ,PERILICA ČAŠA,PERILICA SUĐA,VAGE,OPREMA UGOSTITELjSTVA,OPREMA TRGOVINA,oprema za ugostiteljstvo,oprema za trgovine i mesnice, izrada šankova po mjeri
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Opremanje profesionalnih kuhinja

  • Berto's je jedan od vodećih proizvođača profesionalne kuhinjske opreme u Europi.
  • Mareno, je jedan od najstarijih proizvođača ugostiteljske opreme u Italiji. Nudi vrhunsku kuhinjsku opremu i aparate koje zadovoljavaju sve potrebe.
  • Nudimo veliki izbor neutralne i rashladne INOX opreme za kuhinje od domaćih proizvođača . Sva oprema se može naručiti po vašim mjerama, željama i potrebama.
Za više informacija posjetite http://www.boduldip.hr/kuhinje.html

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 371 104 051 371 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.