OCIJENI
Adresa: Osječka 46
51000 RIJEKA
Mobitel:
099 6279 782 099 6279 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Osiguranje - društva, zastupanje
Ključne riječi: Osiguranje, Zastupnik osiguranja, Polica osiguranja, Šteta i naknada, Životno osiguranje, Osiguranje imovine, Auto osiguranje, Putno osiguranje, Osiguravajuće kuće, Premija osiguranja, Ugovor o osiguranju, Ponuda osiguranja, Posredovanje u osiguranju, Odgovornost zastupnika, Kalkulacija premije, Osiguranje od odgovornosti, Obrt za osiguranje, Regulacija štete, Osvježavanje police osiguranja, Uvjeti osiguranja
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Benefit postavlja standarde kada je riječ o stručnosti i iskustvu u svijetu osiguranja. Naša osnovna djelatnost je pokretanje, predlaganje, obavljanje poslova pripreme i sklapanja ugovora o osiguranju u ime i za račun više društava za osiguranje. Naš cilj je pružiti klijentima najbolju moguću zaštitu, uzimajući u obzir njihove individualne potrebe i zahtjeve.

Obrt Benefit izgrađen je na temelju dugogodišnjeg iskustva u industriji, na čelu s Natašom Ćaćić koja je već 22 godine u ovoj struci. Naša posvećenost klijentima osigurava da svaki pojedinac koji nam se obrati dobije stručno vodstvo i savjetovanje. Razumijemo kompleksnosti tržišta osiguranja i prilagođavamo naše usluge kako bismo osigurali da svaki klijent ostvari maksimalnu korist.

Naš pristup je holistički; svaki klijent je za nas važan, a njihova zaštita naš je primarni cilj. Pridružite se mnoštvu zadovoljnih klijenata koji su odabrali Benefit kao svog pouzdanog partnera u svijetu osiguranja.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI