OCIJENI
Adresa: Bujanovo 10
51219 Čavle
Telefon:
051 503 696 051 503 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.teretnidijelovi.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 08-16 sub: 08-12
Djelatnosti: Auto dijelovi
Veleprodaja
Mehanizacija, hidraulika, pneumatika
Ključne riječi: rezervni dijelovi - rezervni dijelovi za industrijska vozila - filtriranje hidrauličkog ulja - hidrauličko ulje - motor - kočnice - kvačilo - mjenjač - dodatna operemateretna vozila - ovjesi - osovine - rezervni djelovi za teretna vozila - Iveco - pneumatika - hidraulika - motor - karoserija - kočnice - diskovi - žarulje-disk pločice-kompresorski hladnjak
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli!

1949. godine Guido Rossi pokreće našu djelatnost s velikom željom da sudjeluje u obnovi Italije prodajom rezervnih dijelova za prikolice. Nakon 60 godina i tri generacije, poduzeće održava i, više nego ikad, njeguje onaj početni zanos.

Od samih početaka u poduzeće ulažemo svu ostvarenu dobit i nastavit ćemo u tom smjeru. Naše poduzeće je vrlo solidno i zasniva se u potpunosti na vlastitim sredstvima. Mišljenja smo da novac treba služiti za razvoj našeg poduzeća i prema tome i realnog tržišta. Mora omogućiti dostojan život osobama koje rade s nama i onima koje upravljaju poduzećem.

Našim kupcima nudimo kompletan asortiman rezervnih dijelova za industrijska i komercijalna vozila i automobile, kao i rezervne dijelove za uljnu hidrauliku, pneumatiku i podmazivanje.

Naš geografski položaj, pruža nam prednost kod sklapanja poslova u Sloveniji (gdje smo prisutni preko naših prodavača) i Hrvatskoj (gdje djelujemo preko našeg sjedišta u Rijeci). Imamo i stalne kupce u Mađarskoj i Rumunjskoj koji nas već godinama poznaju i cijene naše usluge.

Srce našeg poduzeća predstavljaju pažnja, kompetencija, želja za radom, inteligencija i radoznalost osoblja koje u njemu radi. Sigurni smo u to i računamo na njih.

Naša namjera tijekom sljedećih godina je ostati slobodni i neovisni, ali otvoreni na suradnju sa svim ozbiljnim operaterima koji žele biti dio mreže na našem tržištu.

Naša misija je nastaviti s rastom korak za korakom, ili možda i malo brže, uvijek zajedno s našim kupcima, podržavajući rad i razvoj naše lijepe regije.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 503 696 051 503 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI