OCIJENI
Adresa: Milutina Barača 54
51000 Rijeka
Telefon:
051 343 272 051 343 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://tiskara-susak.hr/
http://www.facebook.com/Tiskara-SU%C5%A0AK-460335500727483/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7:30-15:30h
Djelatnosti: Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: tiskara - digitalni tisak - grafička priprema - digitalni tisak - digitalni foliotisak - offset tisak i dorada - tisak velikih formata
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodšli na stranice Tiskare Sušak!

1993.godine bili smo mala tvrtka sa dvoje zaposlenih ljudi. Danas smo jedna od vodećih tiskara u gradu, na čelu sa Darjanom Blažićem, vlasnikom tvrtke. Koristimo najmodernije tehnologije izrade, a svi zaposlenici su vrhunski stručnjaci koji su svaki svojim dijelom učinili našu tvrtku najbržom i najpouzadnijom tiskarom u gradu.

Vrhunski dizajn, visoka kvaliteta tiskanog materijala i najbrža isporuka - odlike su koje nas čine drukčijima od drugih. Naše ljubazno osoblje primiti će vas u našem ugodnom ambijentu i posvetiti Vam svu svoju pažnju sa težnjom da ostvari sve vaše zahtjeve i ideje.

Tiskara Sušak tijekom godina djelovanja razvijala se postupno, a 2002. zapošljava nove kadrove te se seli u veći prostor na Mlaci, gdje i danas djeluje. Danas sa svojih 13 djelatnika svakom klijentu može ponuditi izradu bilo kojeg grafičkog proizvoda vrhunske kvalitete i prihvatljive cijene u dogovorenim rokovima isporuke.Ono što je danas ljudima najbitnije je brzina izrade koju prati kvaliteta. Sa ponosom možemo reći da smo tu uvijek za vas i da Vaše narudžbe odrađujemo u najkraćem mogućem roku, sa naravno, kvalitetom koja prati izradu. Danas, u 21. stoljeću u užurbanom tempu života, vrlo je bitno da ono što tražite dobijete što prije, što kvalitetnije po što povoljnijoj cijeni.

Ako tražite najbolji omjer kvalitete, brzine izrade i cijene, na pravom ste mjestu. U Tiskari Sušak zaposleni su vrhunski stručnjaci u svome poslu. Stručni i profesionalni kadar garancija je kvalitete i uspjeha, te se možemo podičiti brojnim zadovoljnim klijentima.

Konstantno ulaganje u najmoderniju opremu i tehnologiju izrade čini našu tvrtku jednom od vodećih u našoj regiji.

2019. godina predstavlja početak nove digitalne ere nabavkom MGI Meteor unlimited colors - stroja za digitalni foliotisak, prvi takav u regiji.Za više informacija posjetite našu Web ili Facebook stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 343 272 051 343 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI