OCIJENI

Staklene tuš kabine: Najnoviji trend u uređenju kupaonica

Objavljeno: 5.5.2021. 15:12

Prostrane prostorije uvijek zadaju veći osjećaj ugode u odnosu na skučene. Tako je u modernom dizajnu već godinama “in” minimalističko uređenje doma. Tuš kabine se savršeno uklapaju u priču o prostranom domu. Osim što se mogu uskladiti s gabaritima svake prostorije, funkcionalne su i doprinose dekoraciji kupaonice.

Želite li i vi ukrasiti vašu kupaonicu, učiniti ju prostranijom i prilagoditi je modernom dizajnu, tuš kabina je pravi odabir za vas. Iako su tuš kabine popularne već dugi niz godina, one staklene najnoviji su trend, ali i najkvalitetniji.
 
         

Kvaliteta staklenih tuš kabina

Izrađene od sigurnosnih stakla, čvršće su i lakše za održavanje za razliku od klasičnih. Najčešće se izrađuju od kaljenog stakla debljine od 8 do 10 mm ili laminiranih stakla iste debljine. Kaljeno staklo, zahvaljujući posebnom toplinskom procesu oplemenjivanja, otpornije je na udarce, ima veću snagu savijanja i otpornost na toplinska opterećenja u odnosu na klasično staklo. U slučaju loma takve vrste stakla, stvara se mrežica malih zrnaca sa zaobljenim rubovima. Osim za izradu tuš kabina, takvo staklo idealno je za izradu staklenih pregrada, staklenih ograda, kuhinjskih obloga za zidove i tome slično.

Staklene tuš kabine

Staklene tuš kabine rade se točno na mjeru, nisu konfekcijskih dimenzija te se  prilagođavaju svakom prostoru. Mogu biti rađene kao fiksni paravani, ili tuš kabine s kliznim sistemom za otvaranje, vrata s okovima itd. Koriste se kaljena stakla koja mogu biti prozirna ili tonirana.

Staklene tuš kabine osim što su kvalitetne i sigurne, odgovaraju željama klijenata, a postoji i dodatna mogućnost dekoriranja pjeskarenjem. Tuš kabine izrađene od kaljenog stakla ne propuštaju vodu i mogu se u potpunosti zatvoriti te tako štite vašu kupaonicu od nepotrebno mokrog poda.
 
         

Lakoća održavanja staklenih tuš kabina
Staklene tuš kabine zbog stakla su jednostavne za održavanje. S obzirom na to da je moderan način života izrazito ubrzan, lako održavanje čistoće nužnost je svakog doma. Osim što se staklo lako čisti, staklene tuš kabine mogu se dodatno premazati zaštitom koja ih štiti od mrlja od sapuna i vode.

Upravo zahvaljujući navedenoj vodonepropusnosti, staklene tuš kabine doprinose higijeni vašega doma. Osim što su, kako je navedeno, jednostavne za održavanje i čišćenje, za razliku od klasičnih zavjesa u tuš kabinama, staklo je neporozna površina na kojoj se ne skupljaju mikrobi, bakterije i plijesan.

Ako ste se odlučili na preuređenje vašeg doma, uređenje vašeg novog prostora za život ili jednostavno, na ugradnju staklene tuš kabine u vašu kupaonicu, pobrinite se da odaberete kvalitetan proizvod i uslugu jer to je i jedna od garancija kvalitete i dugotrajnosti.

Staklo Žerić d.o.o. u Opatiji zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u obradi i preradi stakla, garantira visoku kvalitetu, funkcionalnost i dekorativnu vrijednost svake usluge.

Bave se proizvodnjom, obradom i ugradnjom stakla, kao i uokvirenjem slika, ogledala i goblena. Njihove usluge temelje se na praćenju trendova, usvajanju novih znanja i tehnologija kako bi brzo i kvalitetno udovoljili vašim zahtjevima.

OCIJENI