OCIJENI

Poslujte sigurno: Izbjegnite financijske gubitke

Poslujte sigurno: Izbjegnite financijske gubitke, ali i razne druge opasnosti za svoju novčanu i pravnu sigurnost

Vremena u kojima se poslovalo stihijski su iz nas. Računovodstvo je “srce” svakog poslovanja, i bez njega riskirate financijske gubitke, propadanje svoje djelatnosti, ali i probleme sa zakonom. 

U okvirima tradicionalne teorije poslovanja, glavni cilj bilo kakvog poslovanja jest ostvarivanje profita za svoje vlasnike. Samo uredno poslovno ponašanje omogućuje ostvarenje većih prihoda u odnosu na rashode, odnosno ostvarivanje dobiti. Iako se temeljno računovodstvo čini prilično jednostavnim, potrebno je stalno ulaganje u nove metode i načine vođenja poslovnih knjiga.

Osim što se danas, u svakom ozbiljnom i legalnom poslovanju, važe svaki račun, bez računovodstva nije moguće evaluirati zatečeno stanje, donositi ispravne odluke, ali ni planirati budućnost svojeg poslovanja. Kvalitetno računovodstvo omogućuje i urednost komunikacije s poreznim tijelima, bez koje se lako možete naći u problemima sa zakonom, ali i nepotrebno postati oštećena strana. Nijedna ozbiljna tvrtka u svijetu više ne posluje bez temeljitih poreznih revizija, jer bez svjesnosti o dinamici poreznih propisa, koji se stalno mijenjaju, poslovni subjekti bivaju izloženi mnogostrukim rizicima, možebitno pogubnima i za Vaše poslovanje.

EKING d.o.o. djeluje na području cijele Hrvatske, ali i izvan njenih granica, te se u svom poslovanju, uz hrvatski, koristi engleskim i talijanskim jezikom.
                   
Specijalizirani smo za računovodstvo, revizije i porezno savjetovanje. Naš tim iskusnih računovođa i revizora nudi Vam raznolike računovodstvene usluge, porezne revizije i konzalting, revizije EU projekata, kao i izradu investicijskih programa, financijskih analiza i planova, i mnogo više: sve to na temelju dugogodišnjeg iskustva s revizijama, računovodstvenom praksom, te bankarskim sektorom na području analiza financijskih izvještaja.

Za Vas ćemo stvoriti uvjete urednog i sigurnog poslovanja, sukladno Vašim potrebama i poslovnim ciljevima. Ne oklijevajte sa slanjem bilo kakvih upita, u skladu s kojima ćemo detaljnije prezentirati svoje društvo referentnom listom svojih klijenata.

Svijetlu budućnost svojih financija započnite jednim pozivom!

OCIJENI