OCIJENI
Adresa: Kvaternikova 87
51000 Rijeka
Telefon:
051 322 844, 051 213 519, 051 322 845 051 322 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Izrada web stranica, Programiranje
Ključne riječi: marketing, digitalni marketing, brendiranje, programiranje, dizajn, UX, UI dizajn, web dizajn, web shop, web stranica, aplikacije, edukacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Želite impresivno predstaviti svoju tvrtku i približiti se korisnicima na inovativan način? Tražite kreativnu agenciju koja će vam pružiti usluge integrirane marketinške komunikacije i razvoja suvremenih web rješenja?

Prospekt je idealna kreativna agencija za vas! Naša grupa talentiranih ljudi ima sreću da rade ono što vole - stvaramo vizualna rješenja koja grade most između tvrtki i njihovih korisnika.

Naš tim pristupa svakom projektu s analitičkim pristupom, kako bismo razumjeli vaše poslovne potrebe i ciljeve. Stvaramo kreativna rješenja koja će poboljšati vašu prisutnost na tržištu i ojačati vašu komunikaciju s korisnicima.

Kako bismo ostvarili vašu viziju, koristimo sve mogućnosti koje nam pruža tehnologija i inovacije. Bez obzira tražite li web stranicu, web shop, aplikaciju ili nešto drugo, naš tim stručnjaka za dizajn i programiranje stoji vam na raspolaganju.

Dajte nam priliku da svojim znanjem, kreativnošću i iskustvom učinimo vašu tvrtku nezaboravnom i nezamjenjivom na tržištu! Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo pomoći u razvoju vašeg poslovanja.

Za više informacija posjetite naš web. Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI