Adresa: Žuknica 7
51221, Kostrena
Telefon:
051 250 941 051 250 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 649 679, 099 8444 691 098 649 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.adrs-logistics.com/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Izrada web stranica, Programiranje
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo- računovodstvo - vođenje poslovnih knjiga - poslovno savjetovanje - knjiženje ulaznih i izlaznih računa - fiskalne blagajne - fiskalizacija - pantheon - programska rješenja - mobilne aplikacije - fiskalizacija na mobilnom telefonu i tabletu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka ADR Solutions d.o.o. je osnovana kao tvrtka za obavljanje računalnih i računovodstvenih djelatnosti sa sjedištem u Kostreni.
Naš osnovni cilj u poslovanju je cjelovito pružanje poslovnih usluga i savjetovanja za tvrtke i obrtnike.

U sklopu računalnih djelatnosti pružamo usluge ugovornog održavanja, servisiranja, savjetovanja te pribavljanja računala, računalnih komponenti i opreme.

Nudimo i računovodstvene usluge uključujući porezno savjetovanje, vođenje poslovnih knjiga i evidencija te široki spektar administrativnih usluga od obavljanja svih potrebnih koraka tijekom osnivanja nove tvrtke, pripreme raznih uredskih dokumenata, grafičke pripreme i izrade posjetnica, dizajna i izrade web stranica (potonje u suradnji s partnerom).

Naša misija je ostvarenje poslovnih interesa korisnika te pružanje kvalitetnih usluga i proizvoda koje smo spremni modificirati u skladu s Vašim specifičnim potrebama i u dinamici koja odgovara Vašem poslovanju.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 250 941 051 250 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 649 679, 099 8444 691 098 649 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.