Adresa: Žuknica 7
51221, Kostrena
Telefon:
051 250 941 051 250 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 649 679, 099 8444 691 098 649 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.adrs-logistics.com/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Izrada web stranica, Programiranje
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo, knjigovodstvo Kostrena, knjigovodstveni servis Kostrena, računovodstvo Kostrena, knjigovodstvo Rijeka, knjigovodstveni servis Rijeka, računovodstvo Rijeka, računovodstvo, fiskalne kase, fiskalizacija, otvaranje firme, tvrtka, obrt, j.d.o.o., d.o.o., vođenje poslovnih knjiga, poslovno savjetovanje, fiskalne blagajne, fiskalizacija, pantheon, program ugostiteljstvo, knjigovodstveni servis Kukuljanovo, knjigovodstvo Kukuljanovo
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka ADR Solutions d.o.o. je osnovana kao tvrtka za obavljanje računalnih i računovodstvenih djelatnosti sa sjedištem u Kostreni.
Naš osnovni cilj u poslovanju je cjelovito pružanje poslovnih usluga i savjetovanja za tvrtke i obrtnike.

U sklopu računalnih djelatnosti pružamo usluge ugovornog održavanja, servisiranja, savjetovanja te pribavljanja računala, računalnih komponenti i opreme.

Nudimo i računovodstvene usluge uključujući porezno savjetovanje, vođenje poslovnih knjiga i evidencija te široki spektar administrativnih usluga od obavljanja svih potrebnih koraka tijekom osnivanja nove tvrtke, pripreme raznih uredskih dokumenata, grafičke pripreme i izrade posjetnica, dizajna i izrade web stranica (potonje u suradnji s partnerom).

Naša misija je ostvarenje poslovnih interesa korisnika te pružanje kvalitetnih usluga i proizvoda koje smo spremni modificirati u skladu s Vašim specifičnim potrebama i u dinamici koja odgovara Vašem poslovanju.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 250 941 051 250 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 649 679, 099 8444 691 098 649 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.