Adresa: Miserkino 14
51215 Kastav
Telefon:
051 619 099 051 619 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.salarm.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 08-16
Djelatnosti: Sigurnost, zaštita na radu
Alarmni sustavi, video nadzor
Ključne riječi: video nadzor - alarmni sustavi - sigurnosni sustavi za urede - alarmi - tehnička zaštita - vatrodojava - kontrola radnog vremena - parlafon- automatika za dvorišna vrata-rijeka - kastav
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

S Alarm je poduzetnički pothvat nastao željom da svojim stečenim znanjem, iskustvom i dugogodišnjim radom u struci pomogne i omogući korisniku pravilan izbor sustava tehničke zaštite.

Kontinuirano unaprjeđujemo naše znanje kako bismo Vam pružili što bolju uslugu vezanu uz područje tehničke zaštite. Rješenja tehničke zaštite izrađujemo u suradnji i po mjeri korisnika s posebnom pozornošću, kako bi svako naše rješenje svojim mogućnostima i cijenom bilo prilagođeno upravo Vama. 

Ugrađujemo:

  • video nadzor
  • protuprovalni sustavi - alarmi
  • parlafoni
  • vatrodojava
  • kontrola ranog vremena
  • automatika za dvorišna vrata

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 619 099 051 619 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.