OCIJENI
Adresa: Labinska 18
51000 Rijeka
Telefon:
051 684 322 051 684 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.heraldic-art.hr

Radno vrijeme

:
Pon-pet: 08-15
Djelatnosti: Umjetničko stvaralaštvo
Poslovni pokloni, Poklon galerija, Gift shop, Suveniri
Promotivni proizvodi
Ključne riječi: grbovi - zaštitne oznake - zaštitni znakovi - vezene svilene zastave - gonfaloni - koplja postolja - genealogija - vezenje - tisak - draperije - stolne zastavice - grafike
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poduzeće Heraldic Art sa sjedištem u Rijeci osnovano je 1995. godine.

Bavimo se prvenstveno heraldičkim dizajnom (oblikovanjem grbova). Bavljenje ovom vrstom dizajna zahtijeva poznavanje heraldike i pravila oblikovanja grbova, konzultiranje heraldičke literature i stvaranje odgovarajuće baze podataka koja se odnosi na općenitu teoriju heraldike, ali i na popisivanje i prikupljanje podataka o grbovima i njihovim vlasnicima.

Naročite rezultate postižemo u kreiranju službenih komunalnih grbova u Republici Hrvatskoj. S preko tristotinjak tako realiziranih grbova odobrenih od stručnih nadležnih tijela, u državi prednjačimo u ovom poslu.

Osim kreiranja grbova za jedinice lokalne uprave i samouprave, bavimo se i prikupljanjem i izvođenjem (dizajniranjem) plemićkih, obiteljskih i osobnih grbova i izvedbom njihovih aplikacija.  U okviru toga izveli smo i više projekata i izložbi realiziranih kroz povijesno-heraldička istraživanja, a kao likovnu prezentaciju tematski vezanih grbova.

Poduzeće već godinama širi svoju djelatnost i obogaćuje ponudu nudeći cijeli niz aplikacija i artikala vezanih uz grbove; izradu i dizajn zastava i gonfalona, svečanih pečata, diploma, plaketa, grafika, reljefa i sl., ali i kompletno uređenje interijera na temu heraldičkih motiva (tekstili - zavjese, zastave, stolnjaci), reljefi, slike, oružje i sl.

Pozitivni komentari, pohvale i zadovoljstvo naših klijenata te već zavidna tradicija znaci su da dobro odrađujemo naš posao. Svjesni smo da moramo neprekidno učiti i usavršavati naša znanja, pa stoga sudjelujemo na internacionalnim seminarima koji se diljem Europe održavaju na temu heraldike i heraldičke baštine.

Važno nam je da našom djelatnošću doprinesemo prezentaciji, promociji i očuvanju naše kulturne, povijesne i heraldičke baštine. U ostvarenju tog cilja realizirali smo niz izložbi, predavanja i prezentacija. Uspješno surađujemo s nizom muzeja, udruga i organizacija na realizaciji sličnih projekata.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 684 322 051 684 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI