OCIJENI
Adresa: Labinska 18
51000 Rijeka
Telefon:
051 684 322 051 684 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.heraldic-art.hr/

Radno vrijeme

:
Pon-pet: 08-15h
Djelatnosti: Suveniri, poklon galerija, gift shop
Grafički dizajn, grafička priprema
Muzej, galerija, atelje
Ključne riječi: grbovi - zaštitne oznake - zaštitni znakovi - vezene svilene zastave - gonfaloni - koplja postolja - genealogija - vezenje - tisak - draperije - stolne zastavice - grafike- suveniri - suveniri Grada Rijeke- replike srednjovjekovnog oružja- izrada grbova-
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poduzeće Heraldic Art d.o.o. sa sjedištem u Rijeci osnovano je 1995. godine.

Bavimo se prvenstveno heraldičkim dizajnom (oblikovanjem grbova). Bavljenje ovom vrstom dizajna zahtijeva poznavanje heraldike i pravila oblikovanja grbova, konzultiranje heraldičke literature i stvaranje odgovarajuće baze podataka koja se odnosi na općenitu teoriju heraldike, ali i na popisivanje i prikupljanje podataka o grbovima i njihovim vlasnicima. Dugogodišnjim djelovanjem stvorili smo zavidnu heraldičku arhivsku građu i prikupili relevantnu literaturu na području heraldičkog dizajna.

Naročite rezultate postižemo u kreiranju službenih komunalnih grbova u Republici Hrvatskoj. S preko tristotinjak tako realiziranih grbova odobrenih od stručnih nadležnih tijela, (Povjerenstva za odobrenje grba i zastave pri Ministarstvu uprave RH) prednjačimo u ovom poslu.

Osim kreiranja grbova za jedinice lokalne uprave i samouprave, bavimo se i prikupljanjem i izvođenjem (dizajniranjem) plemićkih, obiteljskih i osobnih grbova te izvedbom njihovih aplikacija.  U okviru toga izveli smo i više projekata i izložbi realiziranih kroz povijesno-heraldička istraživanja a kao likovnu prezentaciju tematski vezanih zbirki grbova.

Poduzeće već godinama širi svoju djelatnost i obogaćuje ponudu nudeći cijeli niz aplikacija i artikala vezanih uz grbove; izradu i dizajn zastava i gonfalona, svečanih pečata, diploma, plaketa, grafika, reljefa i sl. kao i kompletno uređenje interijera na temu heraldičkih motiva (tekstili - zavjese, zastave, stolnjaci, reljefi, slike, replike oružja i sl.).

Pozitivni komentari, pohvale i zadovoljstvo naših klijenata te već zavidna tradicija znači da dobro odrađujemo naš posao. Svjesni smo da moramo neprekidno učiti i usavršavati naša znanja, pa stoga sudjelujemo na internacionalnim kongresima koji se diljem Europe održavaju na temu heraldike i heraldičke baštine, genealogije i veksilologije

Važno nam je da našom djelatnošću doprinesemo prezentaciji, promociji i očuvanju naše kulturne, povijesne i heraldičke baštine. U ostvarenju tog cilja realizirali smo niz izložbi, predavanja i prezentacija. Uspješno surađujemo s nizom muzeja, udruga i organizacija na realizaciji sličnih projekata.

Tijekom više od dvadesetpet godina djelovanja naše tvrtke ostvarili smo više izložbi i stalnih izložbenih postava na temu heraldičke baštine naših krajeva.

Postavi su edukativne naravi, osmišljeni kao novi kulturno-turistički proizvod s ciljem prezentacije grbova, replika srednjovjekovnog oružja, pečata i zastava, grafičkih rekonstrukcija nekadašnjih kaštela i gradina, popraćenih suvenirima, izradom turističkih rekvizita i sl. Sve je izvedeno na temelju poznate heraldičke, veksikološke i sfragističke baštine, a dizajn, crteži i izvedba grbova i ostalih rekvizita učinjeni su u aranžmanu naše tvrtke i kroz vlastiti dizajnerski izričaj.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI