Adresa: Jože Vlahovića 3b
51000 Rijeka
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
098 326 718 098 326 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.autopraonica-kantrida.com

Radno vrijeme

:
08-16h, SELF SEREVICE: 0 - 24h
Djelatnosti: Autopraonica, auto praonica
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Kućni ljubimci - njega, prijevoz, smještaj
Ključne riječi: autopraona, pranje tepiha, dog wash, dubinsko čišćenje vozila
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Firma DAVOR d.o.o osnovana je 1998. godine na Viškovu. Otvorili smo prvu automatsku autopraonicu u Rijeci u Ulici Jože Vlahovića bb. kod 3.Maja.
Nakon 4 godine otvorili smo i prvi Self Service u Rijeci. Sve za pranje i čišćenje automobila i da skratimo vaše dragocijeno vrijeme. Koristimo najnovije tehnologije četki, šampona, polisha i voska u što se sami možete uvjeriti posjetom našoj autopraonici. Preporučujemo pranje novih automobila zbog vrhunske kvalitete četki za pranje - Soft tech da izbjegnete crtice na laku.
Uveli smo i novu uslugu pranja kućnih tepiha, uz korištenje najnovije tehnologije.
Da vas nebi uvjeravali u našu kvalitetu u pisanom obliku dođite i uvjerite se na licu mjesta.za sve informacije u ponudi pročitajte na našoj web stranici. Pozdrav od osoblja Autopraonice!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
098 326 718 098 326 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.