OCIJENI
Adresa: Čavja 9
51219, Čavle (Grobnik)
Mobitel:
099 4178 858 099 4178 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Salon-za-masažu-Padian-650285845358577/?_rdc=1&_rdr

Radno vrijeme

:
pon, pet: 9-19h uto,sub: 9-14h
Djelatnosti: Masaža
Autoservis, automehaničar, autolimar, autolakirer
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: salon za masažu - maderoterapija - aromamasaža - sportska masaža - klasična masaža - vezivno-tkivna masaža - autolimarija - autoservis - auspuh servis - poliranje vozila - unutarnje čišćnje vozila - dubinsko čišćenje namještaja - dubinsko čišćenje tepiha i tepisona - dubinsko čišćenje vozila
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice
PADIAN


 
Padian u svome poslovanju obuhvaća tri vrste djelatnosti: masažu tijela, autoservis i servis za čišćenje.

Padian za masažu tijela nalazi se na adresi Čavja 9 (Čavle), a u salonu nudimo usluge klasične masaže, maderoterapije, sportske masaže, aromamasaže i vezno refleksne masaže. 

Padian autoservis možete pronaći na lokaciji Ograja 3 (Delnice), a usluge koje vam možemo pružiti su: autolimarija, auspuh servis, poliranje vozila i  unutarnje čišćenje vozila.

Padian servis za čišćenje također je smješten u Delnicama, na istoj adresi, a nudi vam mogućnost dobinskog čišćenja namještaja, tepiha, tapisona i unutrašnjosti vozila.

Naša svestranost i stručnost najbolje se odražavaju u zadovoljstvu stotina naših klijenata. Teške poslove ostavite nama, a sebi priuštite ugodan odmor uz masažu u našem salonu.

Posjetite i našu Facebook stranicu!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 4178 858 099 4178 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI