Adresa: Čavja 22
51219 Čavle
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
051 549 500 051 549 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.autogrobnik.hr
http://www.facebook.com/autogrobnik?fref=ts
http://www.sportbike.hr
http://www.facebook.com/SportBikeCavle

Radno vrijeme

:
pon-pet: 08-19
sub: 08-13
Djelatnosti: Auto dijelovi
Bicikl prodaja, oprema, servis
Ključne riječi: autodjelovi rezervni djelovi bicikli servis bicikla bicikala popravak biciklisti oprema odjeća za bicikle bicikliste prodaja bicikala iznajmljivanje najam bicikala grobnik organizacija izleta biciklističke staze grobnik
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Auto Grobnik

Prodavaonica Auto Grobnik započela je sa radom 01.08.2009. U našem asortimanu se nalaze autodijelovi, rezervni dijelovi i oprema za sve automobile, motocikle, kamione.

Na skladištu nam je na stanju cca 14.000 različitih artikala za isporuku odmah, a budući da nam roba po narudžbi stiže svaka 3 sata u mogućnosti smo dobaviti praktički svaki rezervni dio u vrlo kraktom roku.

Veselimo se Vašem posjetu!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 549 500 051 549 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.