OCIJENI
Adresa: Franje Belulovića 22
51000 Rijeka
Mobitel:
095 8432 793 095 8432 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo, računovodstvo, knjigovodstvene usluge, računovodstvene usluge, knjigovodstvo za obrtnike, knjigovodstvo za firme, obračun plaća, financijski godišnji izvještaji
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dugogodišnjim iskustvom u vođenju knjigovodstvenih usluga za obrtnike, tvrtke i neprofitne organizacije u mogućnosti smo pružiti cjelokupnu uslugu vođenja poslovnih knjiga, te odgovoriti na sva Vaša pitanja o ulaznim i izlaznim računima, kompenzacijama, obračunu PDV-a, obračunu plaća, prijava i odjava obrta, firmi, vlasnika i djelatnika na mirovinsko i zdravstveno osiguranje, slanju potrebnih obrazaca prema nadležnim institucijama kao i o završnim godišnjim izvještajima.
Ako želite imati više vremena za svoje poslovanje obratite nam se kao pouzdanom savjetniku za knjigovodstvena pitanja, koji vam stoji na raspolaganju s brzim i kvalitetnim knjigovodstvenim rješenjima.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI