OCIJENI

Prirodna ljepota: Tretmani njege lica

Objavljeno: 26.8.2021. 14:36

Koža je naš najveći organ i zahtijeva konstantnu brigu. Svaka koža ima posebne zahtjeve, stupanj osjetljivosti na brojne tvari ili tretmane, a koža lica tu je posebno ranjiva. Upravo se na našem licu vidi koliko smo njegovane i pažljive prema samoj sebi. Koža sve pamti; svako izlaganje suncu bez zaštitnog faktora kao i nepravilno skidanje kozmetike prije spavanja ostavit će traga na koži lica koja će preuranjeno starjeti i ostati bez prirodna sjaja.

Srećom, kozmetički tretmani tu su da osvježe kožu vašeg lica kao i da joj ublaže postojeće bore te odgode stvaranje novih. U nastavku vam obrazlažemo zašto je korisno pravovremeno otići na kozmetičke tretmane za njegu lica te vas upoznajemo s tretmanima koje jednostavno morate probati!

Kako pravilno odabrati kozmetički salon?

Kozmetički tretmani zaista su veliki spas za svaki tip kože, a samoj koži dodatna njega nikad nije naodmet, zar ne? Zašto propustiti priliku da nam koža izgleda hidratantnije, svježije i odmornije?

Kozmetički tretmani lica umnažaju se iz dana u dan, a njihova je primjena sve modernija uz korištenje samo najboljih sastojaka i najmodernije tehnologije. Ipak, kvantitativno povećavanje kozmetičkih salona usmjerenih na tretmane rezultirao je smanjenjem njihove kvalitete. Upravo je zbog toga razloga vrlo važno pronaći salon čija se kvaliteta ne umanjuje godinama, a tehnika samo unapređuje. Pronaći takav salon zaista je vrijedno zlata, a mi smo ga pronašli baš za vas! Riječ je o vrhunskom riječkom salonu Kaori koji nudi brojne kozmetičke usluge od kojih su kozmetički tretmani za njegu lica visoko na vrhu prioriteta njihovih mnogobrojnih klijentica.

Pomno uređen interijer, najbolja kozmetika i konstantna usavršavanja na području beauty industrije doprinijeli su velikom broju vjernih korisnika njihovih usluga, a što klijentice kažu o njima najbolje je da sami pročitate na njihovoj stranici!

Anti-age tretman

Naravno, neizbježan je nastanak promjena na našoj koži tijekom godina, a nikako ne možemo reći da su i nepoželjne. Svaka je koža lijepa i najbitnije je da je zdrava, a dolazak bora samo je znak kako smo živjele život i mnogo se smijale. Ipak, kako bi koža starjela u visokom sjaju, anti-age tretmani nezaobilazna su stavka. Uz ovaj će tretman koža vašega lica i dekoltea posebno zablistati nevjerojatno svježinom i ljepotom. Ovaj se tretman u salonu Kaori sastoji od nekoliko nezaobilaznih koraka, a uključuje jedan dubinski tretman čišćenja lica, pet intenzivnih tretmana Lift-defence, pet digito-estetic masaža lica, pet ultrazvuk tretmana na licu i pet face-lifting tretmana koji se rade posebnim aparatom.

Slap vode

Ponekad je koža zaista umorna, iscrpljena i beživotna te joj je upravo u takvim trenucima potreban intenzivan, hranjiv i bogat tretman koji će ponovno unijeti vitalnost i blistavost kože lica. Tretman slap vode uključuje čest izrazito intenzivnih tretmana lica koji se provode uz svjetski poznatu SOTHYS kozmetiku. Vaša će koža imati doticaj s najboljim mlijekom, tonikom, pilinzima, serumom, kvalitetnom relaksirajućom masažom, iznimno hidratantnim kremama kao i jednom od najboljih dnevnih krema na tržištu. Tretman jamči najbolju hidrataciju i regeneraciju kože vašeg lica - naravno, u Kozmetičkom studiju Kaori!

OCIJENI