EFB beaute Adena - provjerena francuska kvaliteta za neželjene dlačice

Riješite se neželjenih dlačica uz pomoć kvalitetnog renomiranog uređaja EFB beaute Adena, koji za razliku od jeftinih lako dostupnih uređaja koji kaskaju u kvaliteti je proizveden u Francuskoj i broji tisuće zadovoljnih klijenata.
Adena aparat proizvodi svjetlost koja emitira kontinuiranu energiju, a koja se apsorbira u melaninu dlake zagrijavajući je do trenutka eliminacije folikula dlake. Ciklus rasta dlake na ta je način prekinut bez ikakvog rizika za kožu. Termoliza folikula dlake u anagenoj fazi, odnosno fazi rasta dlake, sprječava njen ponovni rast.
Za eliminiranje dlaka je u prosjeku potrebno od 4 - 8 tretmana, što ovisi o individualnim potrebama- brzini rasta dlaka, njihovoj gustoći i zoni koja je tretirana.
Razmak između tretmana je između 4 i 8 tjedana ovisno o tretiranoj količini.
Već nakon prvog tretmana može se uočiti znatno smanjenje dlačica. Za razliku od drugih sličnih aparata, Adena efikasno uklanjanja i sijede i svijetle dlake.
Ovaj vrhunski uređaj je stabilan, ima ugrađene kvalitetne filtere koji propuštaju samo bijelu svjetlost bez primjesa UV i IR zračenja za potpunu eliminaciju bilo kakvog rizika od nepoželjnih posljedica. Aparat se ne smije koristiti u zonama koje su prekrivene madežima, tetovažama ili oštećenjima. Također, ne smiju ga upotrebljavati dijabetičari, trudnice, hemofiličari, klijenti na antikoagulantima i sa Pace Makerom ili oni koji su osjetljivi na svjetlost, te epileptičari, ali i ljudi s raznim kožnim oboljenjima.
                         
Za Vašu potpunu sigurnost povjerite se stručnom osoblju Beauty salona Mirela u čijem je posjedu jedan od rijetkih aparata Adena, provjerene kvalitete.
Ovaj se salon ponosi svojom predanošću, ali i kvalitetom preparata koje koriste i za druge usluge jer je njihov moto da ne nude klijentima ono što i oni sami ne koriste. Također, ovaj je salon jedinstven po tome što klijenti na jednom mjestu istovremeno mogu koristiti veći broj usluga i tako uštedjeti dragocjeno vrijeme, ali i po tome što uz posvećenost njezi vanjske ljepote žele klijente usmjeriti i na put prema vlastitoj unutrašnjoj ljepoti čiji je odraz vanjska. Među novitetima u ponudi uskoro će se naći i organizirane radionice koje prate put od ljepote duha prema lijepom tijelu.

Bezbrižno se zaputite i predahnite od stresnog života u Beauty salonu Mirela u samom srcu grada Rijeke.