Adresa: TRG Ivana Koblera 2
51000, Rijeka
Telefon:
051 502 390, 051 213 512 051 502 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.orkus.hr/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstvo - računovodstvo - online sustav knjigovodstva - e-računi - računovodstveno-financijske usluge - obračun PDV-a - obračun plaća i dohodaka - financijski polugodišnji i godišnji izvještaji - poslovno i porezno savjetovanje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu tvrtke za knjigovodstvene usluge ORKUS.

Tvrtka je osnovana daleke 1990.g. s ciljem da tržištu Republike Hrvatske ponudi stručno, pouzdano i cjelovito obavljanje računovodstveno-financijskih poslova.

Usluge našim klijentima pružamo pod stručnim vodstvom vlasnice tvrtke LJERKE REMPEŠIĆ, ekonomistice sa zvanjem ovlaštenog računovođe s višegodišnjim iskustvom na računovodstveno-financijskim poslovima.

Tvrtka posjeduje i certifikat za kvalitetu br. VR-PT-2011-11000262.

Pružamo cjelovitu uslugu od izrade računovodstvenih politika do financijskog izvještavanja i kontinuiranog nadzora poslovanja za poduzeća, obrtnike, samostalne djelatnosti, udruge i druge neprofitne organizacije kao i za Ustanove proračunskog tipa.

Za sve informacije, upite, obratite nam se s povjerenjem putem e-mail, telefona, faxa , mobitela kao i  pismeno ili osobnim dolaskom na adresu tvrtke.

Kod nas nema skrivenih troškova. Ponudu koju dobijete je konačna te obuhvaća sve navedeno iz Ugovora.

Dodatne informacije dostupne su vam i na linku: www.orkus.hr

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 502 390, 051 213 512 051 502 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.