OCIJENI
Adresa: Jadranski trg 4 (Korzo), Krešimirova 8 (Brajda)
51000 Rijeka
Telefon:
051 321 421 051 321 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.fotokopirnica-kuna.eu

Radno vrijeme

:
pon-pet: 08-20 sub: 08-13
Djelatnosti: Fotokopiranje, printanje, prijepis
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Promotivni proizvodi
Ključne riječi: Fotokopirnica - print - personalizirane mape - diplomski radovi - expresna izrada - izrada personaliziranih rokovnika - print fotografija na tvrde korice - format A3 A4 i A5 - izrada cjenika - izrada zahvalnica - izrada certifikata - izrada mapa
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na profil Fotokopirnice Kuna.

Nalazimo se na dvije lokacije: 

  • Korzo - Jadranski trg 4 (tel. 051 321 421)
  • Brajda - Krešimirova 8 (tel. 051 445 429)

Naše stručno osoblje će udovoljiti svim vašim zahtjevima te iste profesionalno i realizirati.

U mogućnosti smo vam ponuditi naše profesionalne usluge fotokopiranja, spiralnog uveza, plastificiranja, faxiranja dokumenata te printanja na papir veličine do A3 i na foliju a osim toga posebno ističemo izradu promotivnih artikala - personaliziranih mapa, rokovnika te raznih tiskanih materijala za ugostitelje i sl.

Iz naše ponude usluga posebno smo se pobrinuli za naše mlade snage, našu budućnost. Po specijalnim cijenama imamo veliki dio materijala za studente, razne skripte i materijal koji vam treba. Samo pitajte ili pošaljite upit na mail i naše će vam osoblje u što moguće kraćem vremenu odgovoriti.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 321 421 051 321 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI