OCIJENI

Zašto odabrati Salon cvijeća Val?

Objavljeno: 26.4.2022. 15:27

Salon cvijeća Val je cvjećarna na koju uvijek možete računati kad ste u potrazi za prekrasnim buketima i raskošnim cvjetnim aranžmanima za razne prigode. Bilo da trebate jednostavan buket ruža za Valentinovo ili aranžman raznolikog cvijeća jarkih boja kao dar za promocije ili doček novog člana obitelji, Salon cvijeća Val može pripremiti nešto spektakularno za vas. 

Svježe, luksuzno cvijeće za sve prigode

Salon cvijeća Val  je vrhunski stručnjak kad  se radi o neuobičajenim cvjetnim poklonima za vaše voljene. Imaju široku ponudu cvijeća iz koje možete odabrati ono koje najbolje paše određenoj prigodi i vašem budžetu. Cvijeće za godišnjice veze / braka, rođendane, promocije, rođenje djeteta, Dan žena, Valentinovo, svadbe – Salon cvijeća Val  ima to sve i više.

Detaljno planirani i pažljivo izrađeni buketi 

Cvjetni aranžmani u Salonu cvijeća Val su pažljivo i detaljno ručno pripremljeni od kreativnih i talentiranih cvjećara. Kad naručite cvijeće kod njih možete s potpunom sigurnošću znati da se radi o svježem cvijeću s kojim se oprezno postupalo i za kojeg se pažljivo brinulo tako da potraje dulje od očekivanog. Također se detaljno planira svaki cvjetni aranžman pazeći da se slijede određeni principi dizajna: boja, forma, tekstura, proporcije i harmonija. Oni ne kombiniraju cvijeće samo da paše jedno s drugim, nego se pobrinu da je cijela kompozicija ugodna srcu koliko i oku, odnosno da odgovara željama klijenata. 

Bez obzira kakav cvjetni aranžman tražili budite sigurni da će te sve naći u Salonu cvijeća Val


  • Kvalitetno cvijeće

  • Cvijeće za svaki budžet

  • Impresivni buketi idealni za darivanje 

  • Kreativne ideje od izvrsnih cvjećara 

  • Brza i pouzdana usluga Salon cvijeća Val možete pronaći na adresi Matije Gupca 17b u Rijeci, a možete ih kontaktirati na broj ili mail koji su navedeni na profilu.

OCIJENI