OCIJENI
Adresa: Turkovo 34
51000 Rijeka
Mobitel:
091 5483 464 091 5483 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://m2a-gradnja.hr/
Djelatnosti: Građevinska poduzeća i obrti
Ključne riječi: knauf, zidarski radovi, rušenje, voda, struja, soboslikarski radovi, keramika, parket, adaptacija stana, ključ u ruke, demontaža, rušenje zida, vodovodne instalacije, elektroinstalacije, zamjena vanjske stolarije, ličilački radovi, postavljanje i montaža unutarnje stolarije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Razlozi za renoviranje stana su mnogobrojni. Prije svega, renovacija se radi kako bi se poboljšala kvaliteta života u nekretnini. Cilj je postići veću funkcionalnost i udobnost prostorija. Česti su slučajevi u kojima se dio stana ne koristi zbog lošeg rasporeda prostorija ili se povećao broj ukućana, pa je tada potrebna dodatna spavaća soba. Također, postoji i faktor pripreme nekretnine za iznajmljivanje ili prodaju. Kako bi nekretnina postigla višu cijenu, potrebna je renovacija i prilagodba prostora. Razlozi mogu biti i jednostavni – novi dizajn ili kupnja nekretnine koju želite preurediti.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI