Adresa: Meštrovićevo šetalište br. 8
21000, Split
Mobitel:
098 433 922 098 433 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.holistic-ayu.eu/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Tarot, Astrologija
Ključne riječi: astrologija Split , astrološka savjetovanja Split , astrološka savjetovanja u Splitu , astrološko savjetovalište Split , financijska astrologija , detaljna analiza horoskopa ,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O meni

Ime mi je Asja  (AStrologiJA), rođena sam i živim u Splitu u znaku i Ascendentu Vodenjaka sa Mjesecom u znaku Škorpiona.

Moja strast za astrologijom počela je prije više od 30. godina  kada sam prvi put napravila svoju natalnu kartu, te se susrela sa nevjerovatnim izvorom informacija i krenula na čudesno putovanje koje traje do danas, u proučavanje zvijezda, znakova, aspekata …

Strast za učenjem, širenjem znanja i vještina, te istraživanjem vode me u Alkemiju, istočnu i zapadnu Ezoteriju, okultno, duhovno iscjeljivanje, gdje astrologija zauzima dominantno mjesto.

Od tada se neprekidno bavim kontinuiranim učenjem, proučavanjem literature , te praktičnim radom i astrološkim analizama, ali nije dovoljno imati talenat i voljeti neki posao –  školovanje je itekako važno, pa kada sam se odlučila ozbiljnije baviti astrologijom, upisala sam studij astrologije na Institutu za astrološka istraživanja i edukaciju na prestižnom institutu Johannes Kepler gdje sam diplomira astrologiju kao Astrolog istraživač na temu „ Amerika moć jedne imperije“, te postala član ISAR – International Society for Astrological Research.

U svom dugogodišnjem radu napravila sam jako veliki broj astro analiza, gdje su mi klijenti osobe iz različitih dijelova svijeta, kao i najrazličitije oblasti iz poslovnih i društvenih sfera. Bila sam u prilici da analiziram horoskope poznatih i javnih osoba, sportaša, političara, odvijetnika, uspješnih poslovnih ljudi, đaka, studenata …, ali  zbog astrološke etike i diskrecije ne mogu imenovati osobe jer ti ljudi  imaju pravo na svoju diskreciju, bar kada je riječ o intimnoj strani njihovog života.

Sa mnogim svojim klijentima izgradila sam odnos povjerenja, zasnovan na osnovu redovnih analiza i konzultacija. To povjerenje i zadovoljstvo su zajednički, jer osoba koja se obraća astrologu i vjeruje u astrologiju  ima razvijenu svijest o velikoj moći astrologije.

U svom radu dajem prednost osobnom kontaktu sa svojim klijentom, kako bi što bolje kroz konzultacije shvatio simbolički jezik astrologije u odnosu na njegov stvarni život.

Radeći kao astrolog sa klijentima, analizom njihovih horoskopa rješavam brojna pitanja poput poslovnih i financijskih teškoća, karijere i napretka, ljubavnih i zdravstvenih problema, problema s djecom, kompatabilnost ljubavnog, bračnog ili poslovnog partnera, dajem savjete roditeljima i njihovoj djeci koji hobi, školu ili studij odabrati, (detektirati najvažniji talent iz astrološke karte), također u analizi posebnu pažnju obraćam na izvor dominantne traume i utjecaj genetskih obrazaca, tu su i analize iz oblasti predikcijske, partnerske, horarne i mundane astrologije.

Meni osobno je ipak najdraže raditi astrološko medicinsku analizu gdje kombiniram znanje iz homeopatije i Bachove cvjetne terapije, a u zadnje vrijeme sam dosta posvećena na rješavanje problematike začeća i određivanje plodnih dana uz pomoć astroloških tehnika.

Posebno moram istaknute vrlo uspješne političke prognoze, koje pratim od 2008. godine.

Kroz svoj dugogodišnji rad uvjerila sam se da veliki broj ljudi vjeruju u astrologiju, ali se većina ne osjeća spremna da javno to prizna. Moja misija i želja tijekom svih ovih godina je da ljude što bolje upoznam sa pravim značenjem astrologije i da čak i skeptici shvate da je astrologija vrlo koristan alat,  pružajući informacije o psihološkom profilu osobe i životnim događajima, a koji nisu lako dostupni  negdje drugdje.

Kao astrolog pisala sam za „Slobodnu Dalmaciju“ .

Posjedujem više od 30 godina iskustva iz oblasti astrologije i osobnog razvoja.

Osim astroloških seminara, održavam radionice na temu osobnog razvoja i stvaranja sreće.

Korisnik sam licenciranog astrološkog software Kepler, te programa Winning times iz Siriusa.

Posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 433 922 098 433 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.