OCIJENI

Web studio

Objavljeno: 8.4.2022. 13:04

Danas izrada web stranica uz dosta naprednih alata omogućuje nam kako brzo tako i cjenovno prihvatljivo rješenje za većinu zahtjeva. Dosta popularan CMS uz to ”open source” razlog je da većina malih i srednjih tvrtki se odluče za Joomlu. Jednostavno mijenjanje sadržaja od strane korisnika glavna su obilježja ovog rješenja. Pogledajte neke od web stranica koje smo izradili koristeći različite alate.

Bez mnogo znanja možete upravljati vlastitim web stranicama korištenjem CMS rješenja. Vaš zadatak je da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekst, fotografije), a naš zadatak je idejno rješenje stranice i njezina izrada. Također, pružamo usluge ”hostinga” na našim serverima, organiziramo način e-mail komunikacija te ga prilagođavamo Vašim potrebama. U današnje vrijeme web stranica je jedna od najvažnijih stvari u prezentaciji Vaše tvrtke te uvelike pomaže u prezentaciji proizvoda, usluge, projekata i ideja.

Stranice uglavnom izrađujemo u Word Press-u, WordPress je Open Source Content Management System (CMS) i često se koristi kao aplikacija za objavljivanje bloga, poduprt s PHP-om i MySQL-om. WordPress ima mnoge značajke uključujući plug-in arhitekturu i predložak sustava. WordPress se koristi na više od 13% od 1.000.000 najvećih web stranica te je najpopularniji CMS u upotrebi danas. WordPress je prvi put objavio Matt Mullenweg 27. svibnja 2003. Od kolovoza 2010. verzija 3.0 je preuzeta više od 12,5 milijuna puta.

Za više informacija posjetite web stranicu

OCIJENI