OCIJENI
Adresa: Velebitska 110
21000 Split
Telefon:
021 457 259 021 457 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.tranfic-fizio-medical.hr
https://www.youtube.com/channel/UCiF9A3ukjl_CDdruxWvxMiw/featured

Radno vrijeme

:
Pon, sri, pet: 8-13 i 16-20h Uto, čet, sub: 8-13
Djelatnosti: Masaža - medicinska, sportska, anticelulitna...
Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Pustolovni turizam, seoski turizam, zdrastveni turizam, lovni turizam
Ključne riječi: manualna medicina - trakcija - masaža - kineziterapija - szdravstveni turizam - ultrazvuk - fizikalna terapija - elektroterapija - magnetoterapija - elektromagnetoterapija - terapija laserom - laser - vibracijska terapija - fizio fit program - poliklinika - pojas za leđa - splitball - vježbe za leđa - tranfix - fizioterapeut
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu Tranfić Fizio Medical!

Stručni tim Tranfić Fizio Medicala formirao se, obrazovao i usavršavao prema potrebama pacijenata i kao takav spreman je odgovoriti najvećim izazovima iz područja liječenja sustava za pokretanje.
Osim toga surađujemo s brojnim stručnjacima iz srodnih područja, poput ortopeda, neurokirurga, specijalista sportske medicine i drugih. Također koristimo i njihove konzultantske usluge u samom Tranfić Fizio Medicalu.

Djelujemo na otklanjanje uzroka mehaničkih poremećaja sustava za pokretanje.

Naša je uloga u brzoj dijagnostici poremećenog stanja i liječenju uzroka poremećaja te sprječavanju njegovog ponovnog nastanka. Kod neuroloških bolesti (moždani udar), inkontinencije, trauma i deformiteta (skolioza, kifoza) brzim i ciljanim terapijskim postupcima oporavak činimo što potpunijim i bržim.

Kroz dvadeset godina rada i iskustva u budućnosti naša je ideja vodilja pružiti dijagnostiku, terapiju i preventivu našim pacijentima koja će im se kratkoročno ali i dugoročno isplatiti!

Posjetite i našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI