Adresa: Vrazova 21
21000 Split
Telefon:
021 272 369 021 272 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.inter-nos.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: online knjigovodstvo - vođenje knjigovodstva split - ovlašteni računovođa - porezno savjetovanje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Osnovna djelatnost društva INTER NOS d.o.o. je pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga te usluga poreznog i financijskog savjetovanja. Uz navedene osnovne usluge na zahtjev klijenta ugovaramo pružanje tajničkih i ostalih administrativnih usluga.

Jamstva naše stručnosti su bogato iskustvo i znanje, certifikat ovlaštenog računovođe, kontinuirano praćenje svih zakonskih promjena i najvažnije od svega: brojni zadovoljni klijenti.

Naše poslovanje se u potpunosti obavlja putem on-line poslovnog sustava. Prednost ovakvog načina poslovanja je što svaki klijent u bilo kojem trenutku ima (ukoliko to želi) pristup svojim podatcima putem interneta.
Putem našeg on-line sustava mozete jednostavno izdavati racune, postupak je puno jednostavniji nego kada iste izrađujete koristeci npr. Ms Word ili excel. Sustav u potpunosti zadovoljava i sve zahtjeve fiskalizacije, te Vam na taj nacin dodatno smanjuje troskove nepotrebnih hardverskih i softwerskih rjesenja, koji mogu iznositi i nekoliko stotina kuna mjesecno. Dodatna prednost za Vas je što tako izdane racune mi odmah knjižimo, te Vi nemate brigu oko printanja i dostave istih, a ujedno Vam je u svakom trenutku sa bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu omogućen uvid u sve izdane račune. 

Osim navedenih usluga, koristimo i aplikacije E-RGFI, E-REGOS, E-POREZNA, E-MIROVINSKO I E-ZDRAVSTVEMO, što Vam značajno smanjuje troškove i štedi vrijeme.

Prema važećim hrvatskim zakonima vođenje poslovnih knjiga i sastavljanje financijskih izvještaja u RH može obavljati bilo tko, tj. za obavljanje navedenih poslova nije propisana potrebna minimalna razina obrazovanja, niti diploma ili certifikat. Međutim, odgovornost za uredno vođenje poslovnih knjiga i za financijske izvještaje ostaje na direktoru društva – Vama. Zato trebate dobro razmisliti kome dajete svoje povjerenje.

Mi nismo servis porezne uprave, niti servis države; mi smo servis klijenta – Vas. Mi Vam nećemo reći kako se ne može, već kako se može. Mi Vam nećemo samo zbrojiti račune i reći koliko morate platiti poreza; mi ćemo Vam reći kako, na potpuno legalan način, platiti što manje poreza.

Računovodstvo je puno više od obične matematike, a mudrim izborom odgovarajućih računovodstvenih politika i izvrsnim poznavanjem poreznog sustava mogu se ostvariti značajne uštede. Zato se s punim povjerenjem prepustite u ruke iskusnim stručnjacima društva INTER NOS i ne brinite, jer... sve ostaje MEĐU NAMA.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 272 369 021 272 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.