Adresa: Vinodolska 52
21000 Split
Telefon:
021 460 067 021 460 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.tnt-cvjecarnica.com/
http://www.facebook.com/pg/vjencanjatntcvjecarnica.split/photos/?ref=page_internal
http://www.instagram.com/tnt_cvjecarnica/?hl=hr

Radno vrijeme

:
Pon-Sub: 09h – 13h, 17h – 20h
Djelatnosti: Cvjećarnica
Organiziranje vjenčanja, proslava, evenata, team buildinga
Ključne riječi: cvijeće - buketi - dostava cvijeća - buketi za vjenčanja - buketi za krizme - buketi za pričest - pogrebni aranžmani - ruže - cvjećarnica - cvijeće za vjenčanja - cvijeće za rođendane - dekoriranje sale - dekoriranje crkve - vjenčani buket - vijenci za posljednji ispraćaj - cvjetni aranžmani - adventski vijenac
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu kreativne Cvjećarnice TNT.

TNT cvjećarnica s ponosom ističe svoje iskustvo i znanje koje je posljedica dugogodišnjeg rada i usavršavanja u proizvodnji i prodaji cvijeća.

Svoje ideje i kreativnost objedinili smo kroz TNT cvjećarnicu gdje Vam uvijek nudimo nešto posebno i neobično, inzistirajući na kvaliteti i estetici na zadovoljstvo svojih klijenata.

Dostavljamo na području cijele Hrvatske!
​Dajemo pouzdanu garanciju vrhunske kvalitete po kojoj smo poznati.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 460 067 021 460 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.