OCIJENI
Adresa: Poljička cesta 26b
21000 Split
Telefon:
021 346 146 021 346 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.gynenova.hr

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak – petak: od 08.00 - 20.00 h ili prema dogovoru.
Djelatnosti: Ginekolog, Ginekološka ordinacija
Poliklinika
Ključne riječi: Gynenova , Gynenova Split , ginekolog Split , ginekološka ordinacija Split , ginekološke ordinacije Split , ginekološke ordinacije u Splitu , ginekolog Split preporuka , ginekolozi Split , ginekolozi u Splitu , ginekolog Marko Mimica , ginekološka polikinika Split , ginekološka poliklinika Gynenova
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O ginekološkoj poliklinici Gynenova

Ginekološka poliklinika Gynenova je privatna zdravstvena ustanova smještena u Splitu, na adresi Poljička cesta 26b.

U neposrednoj je blizini Kliničkog bolničkog centra Split, između lokaliteta Firule i Križine. U zgradi je osiguran parking u podzemnoj garaži.

Poliklinika je osnovana 1999. godine, a potekla je od ginekološke ordinacije prim. dr. Ivana Mimice. U svom stručnom radu od samog početka surađuje sa liječnicima Klinike za ženske bolesti i porode KBC Split te se ova uspješna suradnja nastavlja i danas.

Za sve postupke u poliklinici termini se dogovaraju unaprijed, direktno ili telefonom (021 / 346 146), kako bi se čekanje svelo na minimum.
U poliklinici je stalno zaposlen doc. dr. sc. Marko Dražen Mimica, specijalist za ginekologiju i opstetriciju.Doc. dr. sc. Marko Dražen Mimica, prim. dr. med. rođen je u Splitu 1960. godine.

Nakon srednjoškolskog obrazovanja upisao je 1979. godine Medicinski fakultet u Zagrebu kao prva generacija Medicinskog studija u Splitu, na kojem je i diplomirao 1985. godine.

Nakon završenog pripravničkog staža i položenog stručnog ispita radi kao liječnik opće medicine u Domu zdravlja Split.

Od 1988. godine zaposlen je u Klinici za ženske bolesti kao znanstveni novak, a zatim kao specijalizant ginekologije i opstetricije.

Specijalistički ispit položio je 1996. godine. Od tada pa do 2006 godine radi kao specijalist na Odjelu za ginekološku endokrinologiju i fertilitet Klinike za ženske bolesti i porode KB Split.

2006. godine preuzima vođenje Ginekološke poliklinike "Gynenova" s kojom je i ranije surađivao.

Dr Mimica završio je poslijediplomski studij iz Opće kliničke patofiziologije na Medicinskom fakultetu u Rijeci i 1996. godine obranio magistarski rad s temom "Procjena ugroženosti ploda mjerenjem fetalnog moždanog protoka krvi".

2010. god. dr Marko Mimica je obranio doktorsku disertaciju pod naslovom "Ki-67, p16INK4a i DNA ploidija u cervikalnim prekanceroznim lezijama - usporedba s histološkim nalazom i HPV statusom".

Usavršavao se iz područja ultrazvučne dijagnostike, ginekološke endokrinologije i steriliteta te minimalno invazivne (endoskopske) kirurgije u Zagrebu, Austriji i Njemačkoj.

Subspecijalist je iz uže specijalnosti humane reprodukcije. Docent je i predavač na Medicinskom fakultetu i Odjelu zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu.

Do sada je objavio više od 25 znanstvenih i stručnih radova te poglavlja u knjigama. Redovito sudjeluje u radu stručnih skupova kao pozvani predavač.

Od 1999. godine stalno je uvršten u publikacije "Who's Who in the World" i "Who's Who in Medicine and Healthcare".

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 346 146 021 346 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI