OCIJENI

Ušteda vremena i novca: Računovodstvo bez papira

Objavljeno: 13.4.2021. 13:21

Kako bi neka tvrtka napredovala, sva papirologija i dokumentacija jednostavno mora biti ispravna. Vrijeme je novac, a klasično računovodstvo oduzima puno vremena i koncentracije.

S napredovanjem tehnologije, sve se digitalizira kako bi se pojednostavio život i oslobodilo ionako ograničeno vrijeme. Digitalizacija je konačno zahvatila i računovodstvo, a pregled poslovanja nikada nije bio jednostavniji!
 

Sve račune, kompenzacije, izvode i ugovore sada možete dostaviti u online računovodstvo (eRegistrator). U online svijetu, kašnjenja nema - dovoljna je minuta da dostavite račun ili bilo koji drugi dokument u računovodstvo. Na taj način, kao i zbog činjenice da više ne trebate fizički odlaziti do računovodstva, štedite svoje vrijeme. Stanje računa sada je dostupno u svakom trenutku, kao i pristup. Originali svih ulaznih računa ostaju kod vas, a UHY aplikacija pomoću koje sve ovo možete u potpunosti je besplatna za klijente!

UHY HB EKONOM, jedna od članica mreže UHY in Croatia (www.uhyincroatia.com), za svoje klijente, korisnike računovodstvenih usluga, kreirao je aplikaciju za online slanje računa i pregled poslovanja, kojom poduzetnici pristupaju svim računovodstvenim podacima svoje firme s bilo kojeg uređaja i u bilo kojem trenutku.
 

UHY klijent Cloud Accounting aplikaciju koristi već dvadesetak UHY klijenata, koji su oduševljeni što im “poslovanje u oblaku” omogućava da jednim klikom dostave račune u računovodstvo, ali i time što imaju dnevni pregled poslovanja, poput stanja novca, kupaca/dobavljača, pregled prihoda i rashoda, obveza po PDV-u.

Uz aplikaciju Cloud Accounting troškovi instalacije jednostavno ne postoje, kao ni održavanja niti nadogradnje, tako da možete račune slati čak i preko mobilne aplikacije. Od svega što je potrebno u polju računovodstva, dijeli vas jedan klik.

Koje su još prednosti Cloud Accounting aplikacije?

Aplikacija generalno omogućuje četiri usluge:
  • Dostavu dokumenata (ulazni i izlazni računi te ostali primarni dokumenti, npr. izvod iz banke u .txt zapisu i dodatno izvod u pdf formatu, kompenzacije, ugovori i sl. )
  • Arhiviranje i uvid u status dostavljenih dokumenata
  • Izvještaje (Novčana sredstva/PDV porezna obveza/Prihodi i rashodi/Kupci izvještaji/Dobavljači izvještaji )
  • PDF zbirne izvještaje (Bilanca kupci/dobavljači/Bruto bilanca/Otvorene/zatvorene stavke)

 
Iako su mnogi još uvijek skeptični prema online poslovanju, aplikacija i podaci u potpunosti su sigurni, a za prijenos podataka koriste se metode kriptiranja, kako bi podaci bili neuporabljivi za zlonamjerne osobe.

Također, UHY klijenti i UHY računovođe mogu istovremeno pristupati i raditi s istim podacima gdje god se nalaze, a ohrabrujuće je i to što se podaci automatski spremaju, što znači da su sigurni čak i u slučaju ako se neko računalo pokvari. Štoviše, aplikaciju čak nije potrebno ni instalirati na računalo.

Prijava je jednostavna, a na aplikaciju se možete logirati (na stranicama https://www.uhyincroatia.com/ stati na LOGIN) s bilo kojeg uređaja. Vaš osobni računovođa na vaš će e-mail poslati podatke za prijavu, a vi trebate zatražiti i potom kreirati lozinku s kojom ćete se prijavljivati u aplikaciju.

Svi koji želite postati korisnici pametnih računovodstvenih usluga i aplikacije UHY Cloud Accounting, slobodno se obratite “Računovođi u oblaku” na mail split@uhy.hr i dogovorite sastanak za prezentaciju aplikacije i računovodstvenih usluga u oblaku.

Foto: Freepik

OCIJENI