Adresa: Put Supavla 1
21000 Split
Telefon:
021 375 179 021 375 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://pallium.hr
http://www.facebook.com/pallium.hr/
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: Pallium, Pallium d.o.o., Pallium Split, knjigovodstveni servisi Split, knjigovodstveni servisi u Splitu, kvalitetne knjigovodstvene usluge Split, kvalitetne računovodstvene usluge Split, otkupne kompenzacije Split, factoring Split, poslovno savjetovanje Split, knjigovodstveni servis Split, najbolji knjigovodstveni servis Split, pouzdani knjigovodstveni servis Split, financije i računovodstvo Split, računovodstvo Split, knjigovodstvo Split, online knjigovodstvo Split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Vaš pouzdani partner

Pallium je utemeljen 2007. godine i uspješno vodi financije, knjigovodstvo, računovodstvo te posredovanje u naplati nizu poduzeća i obrtnika. Smješteni smo u vlastitom poslovnom prostoru na adresi Put Supavla 1 u Splitu.

Ideja o osnivanju tvrtke rodila se upravo iz činjenice da se tijekom višegodišnjeg rada na odgovornim funkcijama u financijskom sektoru tvrtki koje su se susretale s navedenim problemima, uspješno pronalazilo kvalitetna rješenja za postizanje financijskih konsolidacija. Kroz te aktivnosti stekla se specijalizacija za ovu vrstu usluge koja je danas i te kako tražena.

Tijekom vremena uspostavila su se i nužna poznanstva te stvorili odnosi povjerenja i prijateljstva s ključnim partnerima, koja su danas jedan od temelja uspješnosti Palliuma. Pružamo kompletne usluge potrebne modernom poduzetniku za uspješno vođenje poslovanja i ispunjavanja svih zakonskih obveza.

Mi smo Vaš osobni financijski savjetnik! Pružamo potpunu podršku svojim klijentima i to specijalizacijom kroz uslugu otkupa potraživanja kroz višestruke kompenzacije. Otkup potraživanja znači povećanje obrtnih sredstava i postizanje boljih poslovnih rezultata.

Vršimo uplatu na Vaš poslovni račun umjesto Vašeg kupca umanjeno za ugovorenu proviziju. Obostrano povjerenje i diskrecija predstavljaju osnove našeg poslovanja te klijenti našeg računovodstvenog servisa imaju iznimno povoljne uvjete ako im zatreba dodatna usluga posredovanja u naplati.

U strukturi svojih klijenata imamo zastupljene sve vrste organizacijskih oblika i sve djelatnosti. Prilagođavamo se svakom pojedinom klijentu i njegovim potrebama jer naš cilj nije samo ispunjavanje zakonskih obveza već i usmjeravanje poduzetnika prema ekonomičnijem poslovanju i poreznim uštedama koje omogućavaju zakonski propisi. Naši su klijenti prepoznali kvalitetu i profesionalnost naših usluga, pošten odnos prema njihovim potrebama te niz dodatnih usluga koje im olakšavaju poslovanje, štede vrijeme i novac.

Knjigovodstvene i računovodstvene usluge obavljamo u skladu s važećim zakonima, pratimo stručnu literaturu i educiramo visokoobrazovane kadrove, jer naša snaga su naši zaposlenici.

Mi smo zaista Vaš pouzdani partner! 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 375 179 021 375 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.