OCIJENI

Novosti

30.10.2015.

Splitski Sajam mogućnosti

U subotu, 24.10. bilo je veselo na Splitskoj rivi. Policijska uprava Splitsko dalmatinske županije organizirala je već četvrti po redu Sajam mogućnosti za učenike i učenice osnovnih škola.

Veliki broj splitskih sportskih klubova predstavio se štandom ili prezentacijom na sunčanoj i prepunoj rivi. I mi smo kao predstavnici sportskog plesa promovirali svoj Klub i ples kao rekreaciju i sport od najmlađih uzrasta pa sve do zrelih godina.
26.11.2014.

Natjecanje u Zagrebu

Proteklog vikenda naši parovi putovali su na natjecanje u standardnim i latinskoameričkim plesovima u organizaciji plesnog centra Zagreb u Podsusedu, sportska dvorana „Sutinska vrela“.

Natjecali su se Karmela Matić i Luka Pelivan, Katarina Dadić i Victor Johansson te Andrea Rogošić i Dino Delić.

Uz osvojene medalje, dobro smo se i zabavili!
17.11.2014.

29.11. 2014. DANCE FOR A CAUSE part 2

Pridružite nam se na humanitarnom plesnom nastupu za Udrugu Lastavica, cijena ulaznice je 20 kn. Split pleše za Lastavice!!! Amfiteatar Doma Mladih!!!
22.10.2014.

Sajam mogućnosti na splitskoj Rivi!!!

U subotu, 18. listopada, na splitskoj Rivi, Policijska uprava splitsko-dalmatinska u suradnji s  Gradom Splitom  organizirala je „Sajam mogućnosti“.

„Sajam mogućnosti“ je druga komponenta preventivnog projekta „Zajedno više možemo“ koji se uspješno provodi od 2011., a ovo je druga godina zaredom da se Sajam održava na Rivi. Preventivni projekt „Zajedno možemo više“ usmjeren je na prevenciju zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i svih drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjen je prvenstveno učenicima četvrtih, petih i šestih razreda osnovnih škola.

Na splitskom Sajmu mogućnosti, djeca i njihovi roditelji  imali  su se priliku upoznati s različitim sadržajima i aktivnostima kulturno-umjetničkih, športskih i ostalih udruga na području grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, a sve kako bi djeca za sebe mogla odabrati aktivnost kojom bi kvalitetno ispunila slobodno vrijeme. Osim dobivanja informacija o klubovima i udrugama, djeca su uz ostalo mogla zaigrati mini stolni tenis, okušati se u veslanju na simulatorima, te vidjeti rezultate kreativnog rada članova Zajednice tehničke kulture grada Splita. 

„Sajam mogućnosti“ pratilo je lijepo i sunčano vrijeme tako da su mogobrojna djeca uz roditelje uživali uz prigodnom programu solinskih mažoretkinja, nastupima plesnih klubova Noa, Dance box, Solinskih bubamaraca, Nadaline, Sedmi vjetar, Plesni teatar glazbene mladeži, Sirena, Pulsar,  Mirela, Talen studio M,  te nastupu dječjeg zbora Srdelice i solista, kao i izvedbi članova kulturno umjetničkog društva „Jedinstvo“.


20.10.2014.

Rasplesani plesni vikend

Sportski plesni parovi Plesnog kluba Mirela proveli su sunčani vikend plesno i radno.

Rasplesao nas je trener sportskog plesnog kluba Harmony iz Zagreba, gdin.Ismet Čamdžić.

U dvorani u Sinovčićevoj 4, u Varošu održani su skupni i individualni sati standardnih i latinskoameričkih plesova

Bilo nam je naporno i veselo, i veselimo se ponovnom dolasku gostujućeg trenera26.09.2014.

Plesna škola za odrasle,
početak 04.10.subota, gradski kotar Varoš.
Od prvog koraka, solo ili u paru, pridružite nam se!!!!
15.09.2014.

Dan splitskog sporta proslavljen je 14.09. na splitskoj Rivi mimohodom dvije tisuće sportaša iz 84 splitska kluba. Sportski ples u Splitu u mimohodu  predstavljali su plesni parovi plesnog kluba Mirela – Split

OCIJENI